Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ez a ’bika kereszt’ 2016 óta nem fordult elő a Bitcoinnál

Ez a ’bika kereszt’ 2016 óta nem fordult elő a Bitcoinnál

A Bitcoin egy olyan ritka bika keresztet próbál megismételni, amely a BTC árfolyamának 2017-es, 20 000 dollárig tartó bikafutását előzte meg.

Bitcoin mozgóátlag keresztezés nyolc év után?

A BTC ismét 50 000 dollár közelében van, ahogy a kriptopiac újjászületése tovább folytatódik. Az Egyesült Államokban az első Bitcoin ETF izgalom hajtja jelenleg az árfolyamokat, de az új történelmi csúcsok továbbra is távol állnak. A színfalak mögött azonban okkal feltételezhető, hogy a kriptovaluta jelenlegi mozgásai rendkívül fontosak.

A háromhetes idősíkon a 21 periódusú exponenciális mozgóátlag (EMA) megpróbálja átlépni az 50 periódusú egyszerű mozgóátlagot (SMA). Ez a kereszteződés meglehetősen erős rövid-távú teljesítményt jelent, amelyre legutóbb 2016-ban volt példa. Akkoriban a háromhetes grafikonon további emelkedés következett be, amely 2017 decemberében a Bitcoin régi, 20 000 dolláros történelmi csúcsához vezetett.

Bitcoin bika kereszt | Cryptofalka

A Bitcoin ETF utáni visszaesésre fogadva

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Bitcoin rövid és hosszú távú optimizmusra egyaránt ad okot a kereskedőknek. Bár a BTC árfolyama a 2022-es legmagasabb áprilisi szinteket üti, az olyan indikátorok szerint, mint a napi relatív erősségi index (RSI) és a Bollinger szalag, bőven van még hely a növekedésre.

A szkeptikusok ennek ellenére kitartanak, és lefelé mutató BTC célpontjaik elsősorban arra támaszkodnak, hogy az ETF körüli felhajtás alábbhagy, amint az engedélyezésükről szóló döntést meghozzák.

Hírhedt X kereskedő, il Capo of Crypto is a medvék között

A 800k követővel rendelkező X elemző szerint az ETF híreknek először pozitív hatása lesz a piacra, a BTC 48-50k, míg az ETH 2500-2600 körüli szintre fog emelkedni. Továbbá az altoknak is hasonló kimenetelt jósol, kiemelve a kisseb kapitalizációjú coinokat.

"Ezt követően, ami néhány napot igénybe vehet, a piacnak egy nagyon fontos helyi csúcsot kell kialakítania. Ekkor kezdek el swing short pozíciókat nyitni, új mélypontokat megcélozva."

Bitcoin bika kereszt | Cryptofalka

Az ezzel egy időben közzétett grafikonon kiemelte a 30 000 dollár körüli szintet, mint a sokak által vitatott visszaesés első megállóját. A 'kriptovilág keresztapájának' elmélete elég meredek, ha belegondolunk, hogy eddig a szintig azért van több jelentős támaszpont is, illetve érdemes figyelembe venni azt, hogy a piaci szereplők milyen gyorsan felvásárolták a közelmúltban bekövetkező leszúrásokat.

Azonban mégsem árhat ha az ember többféle eshetőségre is felkészül, mivel ennek segítségével kisebb a valószínűsége, hogy egy nem várt árfolyam mozgásnál nagyon megüssük a bokánkat.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.03% $64,518.32
Ethereum ETH 0.18% $3,085.64
BNB BNB 0.93% $558.45
Solana SOL 4.17% $144.38
XRP XRP -0.49% $0.4978
Dogecoin DOGE 0.54% $0.1515
Cardano ADA 3.45% $0.4712
Litecoin LTC -0.68% $80.97
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!