Blokklánc fejlesztések : EOS, Ethereum, Neo, Tron

Szerző: | szept 24, 2019 | Kriptovaluta

Blokklánc fejlesztések a láthatáron. EOS hard fork történt a héten, megnézzük mit várhatunk az Ethereum 2.0-tól, mire készül a Neo és Justin Sun Tron fejlesztésének is utánajárunk. Blockchain kommandó a CryptoFalkától.

 

EOS hard fork

Tegnap, hétfői nappal az EOS-nek, market kapitalizáció alapján a világ hetedik legnagyobb kriptovalutájának, sikeresen befejeződött első hard forkja. Fontos eseményen és örömteli napon túl tehát a fejlesztők, ugyanis a kriptovaluta történetének egyik legnagyobb fejlesztését vitték véghez. Közös szándék volt a fejlesztés a blokkláncon, melyet az EOS block producerek is maximálisan támogattak. A hatékony koordináció eredményeként előállt az EOS update tracking tool.

 

Mi a helyzet a többiekkel?

Érdemes szétnézni a piacon, ugyanis nem csak az EOS csapata dolgozik számottevőbb fejlesztéseken a blokkláncon. Az Ethereum 2.0-n kívül a NEO és a Tron csapatától is újításokat várhatunk.

Nagy sláger téma egy ideje már az Ethereum 2.0-a keresztelt fejlesztés, melynek a célja, hogy az Ethereum betöltse azt a szerepet, melyet szántak neki, magyarán,  hogy gyorsan, olajozottan, hatékonyan működjön. Az Ethereum 2.0 a blokklánc egy új iterációja, mely proof-of-work mechanizmust használt proof-of-stake helyett. A projekt várhatón 2020 befejezése előtt életbe lép, és célja tehermentesíteni az ICO robbanás óta igencsak leterhelt Ethereum láncot.

A kíniai Ethereumnak is nevezett Neo csapatnál is dolgoznak a fejlesztők. 2020 második negyed évében terveznek kijönni a NEO 3.0-val.  Végeredményként olcsóbb tranzakciókat és az okos szerződések hatékonyabb működését várják, csakúgy, mint a blokklánc gyorsabb működését.

Tron csapatánál az augusztus 11-én hivatalosan elindított Sun network-re fognak hamarosan fejlesztést kiadni. Az újítás révén korlátlan skálázási kapacitás elérése a cél. Justin Sun, a Tron vezére szerint egy jóval decentralizáltabb rendszerre törekednek, melyben a stakelők jutalmazása is igazságosabb lesz, ezzel segítve a felhasználók szerepvállalását.

 

Összefoglalva

A kérdés, hogy árakban mennyire fog ez meglátszódni? Egyelőre elég mélyen az alt piac, hogy ezeknek a fejlesztéseknek a hatásairól lehessen beszélni, bár a felsorolt versenyzők mindegyike tudott számottevőbb emelkedést produkálni, ami sejteti, hogy számolhatunk velük még a jövőben, így érdemes rajta tartani a szemetek az árak formálódásán. 
Addig is honlapunkon ingyen szemezgethettek kedvenc kriptovalutáitok bemutatói között.  

 

Forrás: https://cointelegraph.com/news/eos-first-hard-fork-successfully-completed-today

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka