Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Alibaba ingyen Bitcoint szór amerikai vásárlóinak

Az Alibaba ingyen Bitcoint szór amerikai vásárlóinak

Kína internetes kereskedő óriása, az Alibaba partnerséget kötött a Lolli névre hallgató Bitcoin jutalmazással kapcsolatos shopping applikációval. A partnerség értelmében az Alibaba vásárlói 5%-t visszakaphatnak Bitcoin Satoshik formájában az egyes költések után.

 

Nagy siker a Lollinál

A partnerség november 11-én született a kínai 'Singles Day'-re hallgató ünnep alatt. A napot a világ legnagyobb online vásárlási akcióijának tartják. A Lolli szerint az Alibaba vevői több mint 31 millió dollárt költhettetek tavaly ugyanezen a napon.

A Lollinál természetesen örülnek a megállapodásnak. Alex Adelman, a Lolli ügyvezetője és alapítója kiemelte a partnerség jelentőségét, mely mérföldkőnek számít a cég életében, kiemelve az Alibaba vezető szerepét a viszonteladói és az internetes kereskedelemben. 

Szerinte:

“Mostantól, a partnerségünkből adódóan, a felhasználók ingyen Bitcoinhoz juthatnak millió fajta termék vásárlása után, minden egyes nap. Vitathatatlanul a legfontosabb pontja az együttműködésnek, hogy támogatja a küldetésünket, miszerint a kereskedelmen keresztül összeköthetjük akár az egész világot."

 

Alibaba https://cointelegraph.com/

 

Egyelőre csak USA-ban

A Coindesk értesülései szerint az új lehetőség egyelőre csak az amerikai lakosok számára lesz korlátozva. Ezt Aubrey Strobel, a Lolli kommunikációért felelős megbízottja erősítette meg. Elmondása szerint a kínai lakosok számára még nem lesz elérhető a kriptos visszautalás. 

A nyilatkozatában azonban Adelman beszélt jövőbeni terveikről. Eszerint céljuk az Alibaba és a köztük köttetett partnerség kiterjesztése globálisabb szintre. Mindenki számára elérhetővé szeretné tenné, hogy könnyen szerezhessen Bitcoint. 2020-ra így további országokkal szeretnék bővíteni a megállapodást. Adelman fontos első lépésként tekint a partnerségre Kína és USA közeledése szempontjából is, és ebben kitüntette a Bitcoin és a kereskedelem szerepét.

 

Korábban

Nem feltétlenül várt húzás volt ez a kínai óriás cégtől. Nemrégiben, október 10-én az Alibaba digitális fizetésekkel foglalkozó ágazata az Alipay még elutasítóan beszélt a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról.

"Bármely tranzakció, mely Bitcoin-hoz, vagy más kriptovalutához köthető, azonnali megszakításra fog kerülni az Alipay által."

Korábban, szintén november 11-én, hasonló partnerségről számolhatott be a Fold és az Airbnb. Eszerint a Fold felhasználói 3%-ot visszakaphatnak Bitcoinban, minden egyes tartózkodás után, melyet az Airbnb-n keresztül foglaltak. A szolgáltatás egyelőre csak bizonyos országokban működik, mint USA, Kanada, Ausztrália, Írország, Mexikó és az Egyesült királyság, de hamarosan Európa irányéba is terjesztenék. 

 

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.81% $63,812.55
Ethereum ETH -1.94% $3,051.62
BNB BNB 0.16% $559.08
Solana SOL -1.68% $142.74
XRP XRP 3.22% $0.5139
Dogecoin DOGE 0.63% $0.1537
Cardano ADA 7.76% $0.4958
Litecoin LTC 1.88% $82.49
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!