Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Binance CEO: Az orosz rubel lesz az első Fiat-Crypto párunk

Binance CEO: Az orosz rubel lesz az első Fiat-Crypto párunk

A Binance CEO-ja bejelentette, hogy hamarosan indul az első Fiat-Crypto kereskedési pár a vezető kriptovaluta tőzsdén. Mégpedig az orosz rubellel!

 

Binance CEO Changpeng Zhao (CZ): Nagyjából két héten belül elérhető lesz a Rubel-Crypto pár

A vezető kriptovaluta tőzsde CEO-ja Changpeng Zhao (CZ) egy az orosz állam által is támogatott eseményen, az "Open Innovations Forum"-on jelentette be Moszkvában a hírt. A Binance CEO-ja kifejtette, hogy ezzel a lépéssel a platformjuk képes lesz arra, hogy az oroszok direktbe vásárolhassanak kriptovalutákat a nemzeti rubel segítségével.

CZ-Binance_coindesk

CZ a twitteren így nyilatkozott:

Nagyjából 2 héten belül elindul az új funckiója a binance.com oldalunknak, amivel direktbe tudnak majd az oroszok kriptovalutákat vásárolni.

Jelenleg Oroszországban továbbra sincs hivatalos állami szabályozás a kriptovalutákkal szemben. Ugyanis az állam ismételten csúsztatta az október közepén bejelentett, a digitális pénzügyi eszközökről szóló fontos kripto-törvényjavaslatának elfogadását.

 

Ezzel a lépéssel a Binance az ötödik Kriptovaluta-Fiat tőzsdéjét hozta létre

Egészen eddig, a Binance vezető szolgáltatása a Binance.com csupán kriptovalutáról kriptovalutára történő kereskedést támogatott. Viszont a Binance CEO-jának bejelentésével megtört az eddigi rendszer, így nagy valószínűséggel a rubel-kriptovaluta párokat újabb Fiat párok is fogják követni a jövőben! Korábban már négy darab Fiat-kriptovaluta feldolgozására képes tőzsdét indított el a Binance: Binance Uganda, Binance Jersey, Binance Singapore, Binance US.

Szeptemberben már jelezte a Binance, hogy elindítja a Fiat párokkal való kereskedést az "over-the-counter" (OTC) szolgáltatásaiknál. Viszont a mostani lépéssel úgy néz ki, hogy változott az alapvető stratégia és már a Binance fő oldala is támogatni fogja a Fiat-kriptovaluta kereskedéseket.

Úgy gondoljuk, hogy mindenképpen szükség van a Fiat-kriptovaluta párok elterjedésére, mégpedig nem csak a kényelem, de az USDT-től (Tether) való kitettség csökkentése miatt is. A biztonsági előírások és szabályozások miatt valószínűleg még egy jó ideig el fog tartani mire több Fiat pár ellenében tudunk már kereskedni a kriptovaluta tőzsdéken, de a Binance lépésével valami biztosan elkezdődött! :) 

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.46% $64,640.01
Ethereum ETH -4.30% $3,403.2
BNB BNB -4.59% $580.5
Solana SOL -9.14% $132.67
XRP XRP -7.06% $0.4805
Dogecoin DOGE -10.39% $0.1196
Cardano ADA -10.22% $0.3718
Litecoin LTC -8.10% $71.58
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!