Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin emelkedés, pár perc alatt ugrott nagyot a király

Bitcoin emelkedés, pár perc alatt ugrott nagyot a király

Nem várt vásárlóerőt mutatott a BTC. :rocket::sunglasses: Gyors elemzésünkben megnézzük mire lehet elég a mai (2019.12.04.) gyors Bitcoin emelkedés.

 

+6% Bitcoin emelkedés 5 perc alatt

Szép vásárlói volume és nyomás jelent meg a mai nappal a Bitcoin piacán. 5 perces időtávra érdemes lemenni ilyen esetekben. Pár perc alatt jött a volatilitás a piacra, és 5 perc alatt sikerült +6%-s emelkedést produkálni. Így szokott ez menni. Általában a nagy BTC mozgások rövid idő alatt, 5-15 perc alatt érkeznek meg a piacra.
A bejövő emelkedés és vásárlóerő egyértelmű jelzés a rövid távú short pozik elvetésére, de nem jelent nálam automatikus longot. Napi ábrán még az árcsatorna mélyén halad a BTC mozgás, egyértelmű down trendet mutatva, de tény, hogy a fordulások rövidebb időtávokon kezdődnek, és pozitívum a nagy mértékű vásárlói nyomás megjelenése a piacon.

Bitcoin emelkedés 5min Bitcoin emelkedés 5min

 

Napi ábrán még erős a BTC down trend

Ahogy említettem, napi ábrán azonban nem jelent sokat az eddig mutatott Bitcoin emelkedés. A nagyobb időtávok nagyobb hangsúlyt kapnak a technikai elemzés során, mivel tágabb idő intervallumot fejeznek ki. Gondoljunk csak bele, 5 percig erőfeszítést kifejteni nem nagy szám, 24 órán át viszont nem semmi. Így még elveszettnek tűnik az éterben a mai próbálkozás, és nem feledteti a novemberi lejtmenetet.
Pozitívum viszont, hogy szép zöld volume érkezik a piacra, tehát a keresletben meglátszik a mai vásárlóerő és árulkodik a jelenlegi támaszunk fontosságáról.
Szintén fontos, hogy tartjuk a kék párhuzamos vonalak közt látható napi árcsatorna kereteit. Ameddig ezt képes tisztelni az ármozgás, addig úgy gondolom, hogy egészséges a 14 ezres éves csúcspontból kezdődő konszolidáció/csökkenés. Az árcsatornában haladva ugyanis  vállalható a csökkenés meredeksége, és esélyes a későbbi kitörés.

BTC/USDT 1d BTC/USDT 1d


Egyelőre nem várok mást el az ártól, csak, hogy tartsuk az előző, 6800-s alj pont jelentette támaszt. Ehhez elengedhetetlen a fokozódó vásárlói nyomás, nagyobb zöld gyertyák és volume-ok formájában. Ha tart a támasz idővel támadhatjuk az árcsatorna ellenállását és 9,5k-s trendfordítót, egyelőre azonban erre még nincsen jel, és a hangsúly az időn van.  

A háttérkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.79% $64,098.01
Ethereum ETH 0.01% $3,418.9
BNB BNB 0.05% $571.38
Solana SOL 1.85% $161
XRP XRP -5.80% $0.5517
Dogecoin DOGE -1.75% $0.1197
Cardano ADA -2.83% $0.4233
Litecoin LTC -0.80% $71.21
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!