Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elindult a Blokklánc Magyarország közössége a Facebookon

Elindult a Blokklánc Magyarország közössége a Facebookon

A Cryptofalka, Bitcoinbázis és a CoinCash munkatársainak közreműködésével elindult a Facebookon a Blokklánc Magyarország közössége. Ne maradj ki belőle te se. ⚠️

 

Három vezető kriptovaluta oldal közreműködésével jött létre a Blokklánc Magyarország facebook csoportja

A csoport célja, hogy mind kezdőknek, mind vérbeli kriptósoknak egyaránt aktív és szabad közösségi teret biztosítson. A kulturált és moderált híreket, elemzéseket, leckéket is biztosító csoport korlátozások nélkül szeretne minőségi társalgások színterévé válni.

Blokklánc magyarország facebook I Cryptofalka

A három vezető kriptovaluta oldal fúziójának a célja, hogy együttes erővel hozzák létre Magyarország legnagyobb, de minőségi tartalmakat biztosító közösségi terét. Egy olyan csoportot, ahol az ember nyugodtan felteheti kérdéseit és nem kell attól tartania, hogy senki nem segít neki vagy lehurrogják a posztját. A több éves kriptopiaci tapasztalatunk és erőforrásaink segítségével próbáljuk meg rendszerezni és moderálni a tartalmakat.

 

Ha szeretnél csatlakozni a Blokklánc Magyarország Facebook csoportjához kattints! ⤵️
BLOKKLÁNC MAGYARORSZÁG ➤ Bitcoin ➤ Ethereum ➤ Kriptovaluták

 

 

Miben nyújt többet ez az új Facebook csoport?

A jó hangulat mellett a következőkkel szolgál a csoportunk:

 
✅ Bevezető a Bitcoin és a blokklánc világába
✅ Rendszerezett leckék, útmutatók
✅ Akciók, nyereményjátékok
✅ Legfontosabb Bitcoin és kriptovaluta hírek
✅ Bitcoin és altcoin árfolyam elemzések
✅ Altcoin ismertetők
✅ Tőzsdei kereskedés
✅ Kriptovaluta bányászat
✅ Közösség

Építsük együtt Magyarország blockchain közösségét! 🤗 Ha bejött a csoport kérjük ajánld ismerőseidnek is, hogy minél több emberhez eljusson az új Facebook csoport híre!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.95% $65,805.83
Ethereum ETH -3.69% $3,455.58
BNB BNB -1.43% $596.97
Solana SOL -7.46% $137.73
XRP XRP 0.56% $0.494
Dogecoin DOGE -9.57% $0.1225
Cardano ADA -7.80% $0.3807
Litecoin LTC -5.90% $73.58
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!