Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Eddig csontnélkülit dobott a Cryptofalka a héten

Eddig csontnélkülit dobott a Cryptofalka a héten

Papírforma szerint hozta a Cryptofalka elemző csapata és a Bitcoin az elvárásainkat a héten… Megtörtént a konszolidáció megtörése és újra megjelent a dinamika a kriptovaluta piacon, ahogyan vártuk a hétre. Szintén megérkeztünk a megjelölt zöld támasz zónába

BITCOIN / USD NAPI NÉZET – HOSSZÚ TÁVÚ ELEMZÉS

Fontosnak gondolom azt, hogy megfogja ez a mostani 7500 körüli támasz az esést, ugyanis itt található a mostani emelkedő ciklusra behúzott 0,618-as fibonacci támasza. Ha ezt sikerülne megtartani akkor még elmondhatjuk, hogy beszélhetünk egy emelkedő trenden belüli korrekcióról. Viszont ha ezt elbuknánk, akkor viszont bukna a szép emelkedő trendünk és akár az egész idei emelkedést nenullázhatjuk! Nah de ne siessünk ennyire, mindig csak egyet tekintsünk előre!

Bitcoin_elemzés_cryptofalka Bitcoin_elemzés_cryptofalka

Ne felejtsük el, hogy közel 100 napig oldalaztunk, 100 nap várakozásának energiája szabadult fel a mostani mozgásunkkal! Ez érezhető volt a megjelenő dinamikán, valamint az újra átlag feletti volumeon is. Ezért mindenképpen óvatosságra és türelemre intene a Cryptofalka csapata mindenkit! A nagyobb pozíciókkal célszerű lehet megvárni amíg lecsillapodik a piac és az érzelmek is. Szinte mindenki megtud tanulni technikai elemzéseket készíteni, viszont a türelem és a higgadt gondolkodás elengedhetetlen a sikeres kereskedéshez!

Mi van a megnyitott short pozíciókkal?

Tökéletes alkalom volt a mostani Bitcoin letörés a BTC portfóliónk értékének növelésére. Mi is kihasználtuk a Cryptofalka privát csoportjával és többen shortokat nyitottunk 2-10 szeres szorzóval. Azóta a Bitcoin 10-15% ot is esett, így nagyon szép profitokra lehetett szert tenni ezen a rövid időszak alatt. Ez az egyik szépsége a tőzsdei kereskedésnek, hogy ha már kellően nyeregben van az ember, akkor is tud profitálni ha csökkenő piacon vagyunk.

Úgy gondolom, hogy nem szabad mohónak lenni és mindenképpen realizálni kell a nyitott short pozíciók egy részét, zsebre kell tenni ezeket a szép profitokat. Ugyanakkor hagynék szintén belőle nyitva, ugyanis azzal, hogy letörtük a napi Ichimoku felhőt azért negatívabba fordult a piac. Nem tudhatjuk, hogy mikor fogunk újra egyértelmű emelkedő trendre állni, ezért egy kis szabad USD mindig jól jön.

Az indikátorok szerintem szintén alátámasztják azt, hogy megpihenhetünk a mostani zölddel bejelöl támasz zónában, az RSI és SRSI indikátorok is kezdenek erősen túladottak lenni. Ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen fogunk pattanni erről a zónáról, de kellően figyelem felhívó ahhoz, hogy kétszer is meggondoljuk új shortok nyitását.

Cryptofalka összefoglaló:

Szépen bejöttek a heti Cryptofalka számítások a Bitcoin mozgásával kapcsolatban, ezekből szépen lehetett is profitálni! Viszont negatív, hogy egy olyan tartományba lépett a piac, ahonnan biztosan több időbe fog telni, míg talpra állunk. Ki tudja, talán pont ezzel a Bitcoin gyengélkedéssel fog eljönni az altok ideje? Továbbra is érdekes hetek következnek a kriptovaluta tőzsdén! :)

Cryptofalka ábrák jelölései:

Bitcoin_elemzés_cryptofalka

Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.63% $57,003.2
Ethereum ETH 1.97% $3,240.91
BNB BNB -1.60% $395.06
Solana SOL -1.73% $108.06
XRP XRP 6.22% $0.5863
Cardano ADA 0.85% $0.6243
Dogecoin DOGE 9.81% $0.09814
Litecoin LTC 2.81% $74.02
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!