Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Vitalik Buterin 80 ETH-t utalt a Railgun platformon keresztül

Vitalik Buterin 80 ETH-t utalt a Railgun platformon keresztül

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin hónapok óta használja a Railgunt, és gyakran kisebb összegeket utal az adatvédelemre szakosodott protokollon keresztül.

Vitalik kitartóan támogatja a Railgun privacy szolgáltatását

Az Ethereum társalapítója továbbra is folytatja a Railgun adatvédelmi protokoll használatát, és nemrég 80 ETH-t (közel 300 000 dollárt) utalt a platformon keresztül.

Vitalik Buterin már több hónapja használja a Railgun szolgáltatását, általában kisebb összegeket tranzaktálva a platformon keresztül - az Arkham Intelligence adatai szerint. Korábban áprilisban már átutalt 100 ETH-t a szolgáltatás segítségével, és nyíltan támogatta annak használatát.

Vitalik Buterin Cryptofalka

"A Railgun a privacy pools protokollt használja, ami sokkal nehezebbé teszi a rosszakarók számára, hogy csatlakozzanak a poolhoz anélkül, hogy veszélyeztetnék a felhasználók adatvédelmét" - nyilatkozta akkor.

Mire használják a Railgun protokollt?

A Railgun egy olyan adatvédelmi protokoll, amely a ZK SNARK-ot, azaz zéró-tudás bizonyítási technológiát használ. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elrejtsék tárcacímüket a blokkláncokon történő tranzakciók során. Gyakran tévesen keverik össze a szolgáltatást a mixer protokollokkal - ilyen például a szankcionált Tornado Cash - azonban itt a felhasználók be tudják bizonyítani, hogy a kifizetéseik nem részei tiltott tranzakcióknak.

Buterin a Railgun tranzakció részleteihez és X-en is közzétette üzenetét, miszerint "a magánélet normális", hozzátéve, hogy a Railgun megakadályozza, hogy negatív szereplők csatlakozzanak a poolhoz - ellentétben a Tornadóval.

A Railgun sem mentes a visszaélésektől

Ennek ellenére a Railgun nem volt mentes a visszaélésekkel szemben. ZachXBT twitter felhasználó jelentése szerint 2023 januárjában mintegy 63,5 millió dollár értékű Ether-t loptak el a Harmony bridge-ből, amit gyaníthatóan észak-koreai hackerek mostak tisztára Railgun-on keresztül. Áprilisban a Railgun cáfolta a vádakat.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.49% $61,309.11
Ethereum ETH -0.60% $3,383.05
BNB BNB 0.04% $574.56
Solana SOL 7.14% $135.56
XRP XRP 0.76% $0.4781
Dogecoin DOGE 1.62% $0.1228
Cardano ADA 2.48% $0.3883
Litecoin LTC -1.79% $70.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!