Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Vitalik Buterin is megvált az Ethereum készlete egy részétől

Vitalik Buterin is megvált az Ethereum készlete egy részétől

Charlie Lee után az Ethereum fejlesztője, Vitalik Buterin is nyilatkozott arról, hogy milyen árfolyamon adott el saját projektjének készleteiből. 😯

 

Vitalik Buterin, az Ethereum alapítója is profitot realizált

Egy másik vezető altcoin, a Litecoin alapítója Charlie Lee után Vitalik Buterin-ről, az Ethereum alapítójáról is kiderült, hogy adott el saját projektének készleteiből. Vitalik Buterin a Twitteren osztotta meg, hogy 700 dolláron vált meg az Ethereum készlete egy részétől, melyet fiatra való átváltásra és adományozásra fordította. Legutóbb 2018 májusában ért 700 dollárt egyetlen Ethereum (ETH).

 

Vitalik Buterin Ethereum eladás I Cryptofalka Forrás: Cointelegraph.com

 

Az azonban nem ismert, hogy mekkora is lehet Vitalik Buterin teljes Ethereum készlete. De az nem valószínű, hogy az Ethereum alapítója megvált volna teljes ETH készletétől.

Arról is nyilatkozott, hogy az Ethereum Foundation alapítványa szinte a mindenkori Ethereum All Time High (ATH) közelében adta el készleteit. Pontosan 1200 dolláron váltották át a vezető altcoint fiat pénzre, ez igazán közel volt az 1400 dolláros mindenkori csúcshoz. Jelenleg 412 dollárt ér egyetlen Ethereum (ETH).

 

Vitalik Buterin Ethereum eladás I Cryptofalka Ethereum dollár árfolyam

 

Az Ethereum Foundation kiszállójáról Eric Weinstein osztott meg információt egy korábbi podcastben, ahol arról beszélt, hogy közel 70 000 Ethereumtól váltak meg. Ez már egy olyan jelentős készlet, aminek erős hatása lehet az árfolyamra is. Ezért valószínűleg nem ez indította el, de ez is közre játszhatott az Ethereum 2017-es bedőléséhez.

Miután is az 1400 dolláros Ethereum árról egészen 80 dollárig csökkent a vezető altcoin árfolyama. Azóta a Bitcoinhoz hasonlóan az Ethereum is erőset tudott pattanni, jelenleg 412 dollárt ér.

Nem a legbiztatóbb, amikor egy projekt fejlesztője megválik saját termékétől, de amikor ezt nyíltan felvállalja az azért erősen mutatja, hogy nincs mit takargatnia. Szó sincs semmiféle kapitulációról, ugyanis az Ethereum 2.0 fejlesztése továbbra is gőzerővel halad. Valószínűleg Vitalik Buterin készlete egy töredékétől vált meg és realizált minimális profitot.

 

Ha meghallgatnád, hogy mi is az az Ethereum:

[buzzsprout episode='3481501' player='true']

 

Ha pedig érdekel Charlie Lee és a Litecoin hasonló sztorija:

[buzzsprout episode='4950683' player='true']

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.68% $70,012.78
Ethereum ETH -0.95% $3,731.73
BNB BNB 0.17% $620.51
Solana SOL -1.07% $180.31
XRP XRP -1.60% $0.534
Dogecoin DOGE 1.47% $0.1674
Cardano ADA -3.35% $0.4857
Litecoin LTC -2.29% $86.84
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!