Gyors Bitcoin helyzetjelentés rövid távú nézeten

Szerző: | dec 12, 2019 | Árfolyam elemzés

Továbbra is szűk volatilitással mozog a Bitcoin lefelé tendáló trenden. A bikák egyelőre behúzták fülüket, farkukat és hallgatnak, de az eladói nyomás is csökken. 4 órás időtávon vetünk egy gyors pillantás az ármozgásra. 

 

Lefelé tendál a Bitcoin ármozgás

Korábbi cikkünkben utaltunk rá, hogy a korábbi 6800 dolláros aljpontok felé kacsingat BTC. Továbbra is áll ez az elmélet. A bikák mélyen hallgatnak miközben az ár csordogál lefelé. 

A képen jelölt csökkenő árcsatornában képzelem el az ármozgást. Egyelőre csak fikció, de a vásárlói jelenlét nélkül jó esélyét látom bekövetkezni. A következőkben megnézzük minek kéne történnie, hogy az előbb említett árcsatorna kijátszódjon.

BTC-USDT 4h

BTC-USDT 4h

A zölddel jelölt támaszon a kulcspont. Ennek letörése eredményezné az utat a csökkenő árcsatorna alsó hányadába, és erősítené a shortolókat.
Jelenleg egy kis csökkenő árcsatornában halad a Bitcoin mozgása, melyet kék párhuzamos vonalak közt láthattok az ábrán. Nem gondolom, hogy azonnal utat törnek maguknak az eladók és letörjük következő órákban az előbb említett támaszt. Várok egy pattanást a kék árcsatornából felfelé, amivel a nagy sárga csökkenő árcsatorna felső részében tarthatjuk egy ideig az ármozgást. Később azonban a támasz letörésére spekulálok, így a 7k alatti aljpontok tesztelésére. Nyilakkal illusztráltam ennek a menetét. 

A Bitcoin bika oldala gyenge sajnos. A csökkenő árcsatorna jól reprezentálja a lefelé irányuló trendet. A kereskedés első szabálya, hogy nem megyünk ellen a trenddel, így egyelőre a long oldal, tehát az emelkedésre való játszás, nem jön szóba nálam. Még, ha spekulálok is némi pattanásra a jelenlegi szintről, instabilnak tartom az árcsatorna felső részét, arra, hogy onnan emelkedésre játsszak. Legalább a nagy árcsatornából való kitörést kellene teljesítenie a vásárlóknak, ahhoz, hogy ismét a bikákat részesítsem előnyben. 

 

A borítókép tulajdonosa a cointelegraph oldal.

 

 

CryptoFalka_jelölések

CryptoFalka_jelölések

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka