Az Alibaba ingyen Bitcoint szór amerikai vásárlóinak

nov 13, 2019 | 0 hozzászólás

Kína internetes kereskedő óriása, az Alibaba partnerséget kötött a Lolli névre hallgató Bitcoin jutalmazással kapcsolatos shopping applikációval. A partnerség értelmében az Alibaba vásárlói 5%-t visszakaphatnak Bitcoin Satoshik formájában az egyes költések után.

 

Nagy siker a Lollinál

A partnerség november 11-én született a kínai ‘Singles Day’-re hallgató ünnep alatt. A napot a világ legnagyobb online vásárlási akcióijának tartják. A Lolli szerint az Alibaba vevői több mint 31 millió dollárt költhettetek tavaly ugyanezen a napon.

A Lollinál természetesen örülnek a megállapodásnak. Alex Adelman, a Lolli ügyvezetője és alapítója kiemelte a partnerség jelentőségét, mely mérföldkőnek számít a cég életében, kiemelve az Alibaba vezető szerepét a viszonteladói és az internetes kereskedelemben. 

Szerinte:

“Mostantól, a partnerségünkből adódóan, a felhasználók ingyen Bitcoinhoz juthatnak millió fajta termék vásárlása után, minden egyes nap. Vitathatatlanul a legfontosabb pontja az együttműködésnek, hogy támogatja a küldetésünket, miszerint a kereskedelmen keresztül összeköthetjük akár az egész világot.”

 

Alibaba

https://cointelegraph.com/

 

Egyelőre csak USA-ban

A Coindesk értesülései szerint az új lehetőség egyelőre csak az amerikai lakosok számára lesz korlátozva. Ezt Aubrey Strobel, a Lolli kommunikációért felelős megbízottja erősítette meg. Elmondása szerint a kínai lakosok számára még nem lesz elérhető a kriptos visszautalás. 

A nyilatkozatában azonban Adelman beszélt jövőbeni terveikről. Eszerint céljuk az Alibaba és a köztük köttetett partnerség kiterjesztése globálisabb szintre. Mindenki számára elérhetővé szeretné tenné, hogy könnyen szerezhessen Bitcoint. 2020-ra így további országokkal szeretnék bővíteni a megállapodást. Adelman fontos első lépésként tekint a partnerségre Kína és USA közeledése szempontjából is, és ebben kitüntette a Bitcoin és a kereskedelem szerepét.

 

Korábban

Nem feltétlenül várt húzás volt ez a kínai óriás cégtől. Nemrégiben, október 10-én az Alibaba digitális fizetésekkel foglalkozó ágazata az Alipay még elutasítóan beszélt a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról.

“Bármely tranzakció, mely Bitcoin-hoz, vagy más kriptovalutához köthető, azonnali megszakításra fog kerülni az Alipay által.”

Korábban, szintén november 11-én, hasonló partnerségről számolhatott be a Fold és az Airbnb. Eszerint a Fold felhasználói 3%-ot visszakaphatnak Bitcoinban, minden egyes tartózkodás után, melyet az Airbnb-n keresztül foglaltak. A szolgáltatás egyelőre csak bizonyos országokban működik, mint USA, Kanada, Ausztrália, Írország, Mexikó és az Egyesült királyság, de hamarosan Európa irányéba is terjesztenék. 

 

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

 

Cryptofalka háttér

 

Elérhetőségek:

Privát kereskedő csoport: https://cryptofalka.hu/privat-csoport/

CryptoFalka oktatási csomagok: https://cryptofalka.hu/uzlet/#csomagok

Facebook: https://www.facebook.com/cryptofalka/

Twitter: https://twitter.com/CryptofalkaH

Instagram: https://www.instagram.com/cryptofalka/

Támogass minket: Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat biztosítja az olvasók számára, a következő címeken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük!

Bitcoin donate (BTC): 3JvaNrY3Gb1hLcQsJXWTvZQDGKBQ4syqnT
Ethereum donate (ETH): 0xB21D62e01474DAd0c11007f0e2385699520610f5
Litecoin donate (LTC): LMTSuVeN8YbUd3W7x6intW38F8XnYRraVf

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Előző fél év átlagos havi profitjai

Cryptofalka Start cikkek

Mi a Bitcoin és a Blokklánc? (2/2 rész)

A köznyelvben a Bitcoin magába foglalja az egész kriptovilágot, pedig a lényeg és a valóban forradalmi újítás a színfalak mögött, magában a rendszerben, az úgynevezett blokklánc technológiában van....

Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019 – Cryptofalka

Összegyűjtöttünk minden fontos információt, amit tudnod kell a kriptovaluta adózásról, legyen szó kereskedésről vagy bányászatról, adózz akár magánszemélyként, egyéni vállalkozóként vagy céges...

Ethereum (ETH), programok és projektek egy blokkláncon

A kriptovaluták világát ismerők és nem ismerők számára egyaránt a legnépszerűbb eszköz a bitcoin. Nem csak történeti háttere okán, hanem piaci részesedését, piaci kapitalizációját figyelembe véve is...

Hogyan tároljuk a kriptovalutáinkat! – Kriptotárca ismertető

A kriptovaluta megvásárlását követően a következő ,,gond”, hogy hol tároljuk, hol tartsuk azokat biztonságosan, erre lehet alkalmas egy kriptotárca. Ahogyan neve is utal rá, a kriptovaluta is egy...

Mi is az a kriptovaluta bányászat? (1/2 rész)

Ebben a részben a kriptovaluta bányászattal fogunk megismerkedni, illetve azokkal az eszközökkel, amelyekkel passzív jövedelemre lehet szert tenni. Elsőre furcsának tűnhet a bányászat szó mindenki...

Mi is az a kriptovaluta bányászat? (2/2 rész)

Mi az a kriptovaluta bányászat első részében megismerkedtünk azokkal az eszközökkel amelyekkel bányászni tudunk különböző poolokban. Ebben a cikkben pedig mélyebben megismerkedünk azokkal a...

Satoshi Nakamoto, a titokzatos programozó a Bitcoin mögött!

A kriptovilág domináns valutája, a Bitcoin kapcsán jogosan merülhet fel bennünk, hogy miként jött létre, ki áll mögötte. A létrehozó, ötletgazda személye után kutatva sok érdekes dologra...

Mi a Bitcoin és a Blokklánc? (1/2 rész)

Mi a Bitcoin? A legtöbb embernek kevés, vagy egyáltalán nincsen tapasztalata a digitális valutákkal, ezért gyakran hallhatjuk a következő kérdést: „Mi az a Bitcoin és hogyan működik?”. Egyszerűen...

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.