Binance CZ szerint hamarosan $16k-t érhet a Bitcoin

nov 3, 2019 | 0 hozzászólás

Sokan próbálkoznak hosszútávú jóslatokba bocsátkozni a Bitcoin jövőben árával kapcsolatban. Az biztos, hogy a legtöbbjük kudarcot vall. Most mégis fontos személy állt ki a crypto piac királya mellett. CZ, a legismertebb kriptovaluta tőzsde, a Binance CEO-ja töretlenül hisz a BTC emelkedésében.

 

CZ biztos az emelkedésben

Changpeng Zhao, a legnagyobb kriptovaluta tőzsde CEO-ja szerint, hamarosan 16,000 dollár lehet egy Bitcoin ára, legalábbis erre utal novemberi elsejei tweet-jében. CZ biztos a növekedésben, amit szerinte nem nehéz megjósolni, viszont a vásárlás pontos időzítését már nem tartja egyszerű feladatnak.. 

Állítása szerint:

“Megjósolni az árat nem nagy kunszt, ami igazán nehéz, hogy el is találd a megfelelő időzítést. Hamarosan $16k-ra fog emelkedni a Bitcoin ára, 1.4 milliárd ember dolgozik rajta.”

Bitcoin

Bitcoin

Üzenetével CZ egy másik felhasználó korábbi tweet-jére válaszolt. A tweet szerzője szerint, az ismeretlen 4chan felhasználónéven futó fiók jóslata, mely szerint október végére 16 ezres BTC árral szembesülünk, hamisnak bizonyult. A jóslat továbbá 29 ezres Bitcoin árat vár a következő év első negyedévében, valamint $56,000-et 2020 Q3-s szakaszában és $87,000-et a Q4 periódusban.

Léteznek más jóslatok, melyek kevésbé szerények. Jól ismert John McAfee úr nemrégiben ráduplázott korábbi Bitcoin jóslatára, azzal érvelve, hogy a következő nagy BTC áremelkedést pont annak hiánya fogja elindítani. Szerinte 2020-ra $1M-ra fog emelkedni a vezető kriptovaluta ára.

Korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, hogy kibányászásra került a 18 milliomodik Bitcoin is. Ez annyit jelent, hogy csupán 3 millió BTC maradt, mely még nincs forgalomban.

 

Mi a helyzet a Binance DEX-szel?

CZ nemrégiben szót ejtett a Binance decentralizált váltójáról is (DEX). Kiemelte, hogy platformjuk és a Binance Chain már most a legnagyobb volume-mal rendelkező tőzsde a decentralizált váltók közt.

“Kereslet alapján már most a világ legnagyobb DEX platformja, de időbe telik a további adaptálás.”

A legutóbbi feljegyzések szerint, melyek pár hete nyilvánosságra kerültek, a Binance Chain, a blokklánc maga, mely a DEX platformot működteti, a kérdéses időpontban már több, mint 26 millió tranzakciót bonyolított le, kb 290 ezer különböző address-ről beküldve. 

 

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

 

Cryptofalka háttér

 

Elérhetőségek:

Privát kereskedő csoport: https://cryptofalka.hu/privat-csoport/

CryptoFalka oktatási csomagok: https://cryptofalka.hu/uzlet/#csomagok

Facebook: https://www.facebook.com/cryptofalka/

Twitter: https://twitter.com/CryptofalkaH

Instagram: https://www.instagram.com/cryptofalka/

Támogass minket: Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat biztosítja az olvasók számára, a következő címeken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük!

Bitcoin donate (BTC): 3JvaNrY3Gb1hLcQsJXWTvZQDGKBQ4syqnT
Ethereum donate (ETH): 0xB21D62e01474DAd0c11007f0e2385699520610f5
Litecoin donate (LTC): LMTSuVeN8YbUd3W7x6intW38F8XnYRraVf

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Előző fél év átlagos havi profitjai

Cryptofalka Start cikkek

Mi a Bitcoin és a Blokklánc? (1/2 rész)

Mi a Bitcoin? A legtöbb embernek kevés, vagy egyáltalán nincsen tapasztalata a digitális valutákkal, ezért gyakran hallhatjuk a következő kérdést: „Mi az a Bitcoin és hogyan működik?”. Egyszerűen...

Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019 – Cryptofalka

Összegyűjtöttünk minden fontos információt, amit tudnod kell a kriptovaluta adózásról, legyen szó kereskedésről vagy bányászatról, adózz akár magánszemélyként, egyéni vállalkozóként vagy céges...

Mi is az a kriptovaluta bányászat? (2/2 rész)

Mi az a kriptovaluta bányászat első részében megismerkedtünk azokkal az eszközökkel amelyekkel bányászni tudunk különböző poolokban. Ebben a cikkben pedig mélyebben megismerkedünk azokkal a...

Ethereum (ETH), programok és projektek egy blokkláncon

A kriptovaluták világát ismerők és nem ismerők számára egyaránt a legnépszerűbb eszköz a bitcoin. Nem csak történeti háttere okán, hanem piaci részesedését, piaci kapitalizációját figyelembe véve is...

Mi a Bitcoin és a Blokklánc? (2/2 rész)

A köznyelvben a Bitcoin magába foglalja az egész kriptovilágot, pedig a lényeg és a valóban forradalmi újítás a színfalak mögött, magában a rendszerben, az úgynevezett blokklánc technológiában van....

Satoshi Nakamoto, a titokzatos programozó a Bitcoin mögött!

A kriptovilág domináns valutája, a Bitcoin kapcsán jogosan merülhet fel bennünk, hogy miként jött létre, ki áll mögötte. A létrehozó, ötletgazda személye után kutatva sok érdekes dologra...

Hogyan tároljuk a kriptovalutáinkat! – Kriptotárca ismertető

A kriptovaluta megvásárlását követően a következő ,,gond”, hogy hol tároljuk, hol tartsuk azokat biztonságosan, erre lehet alkalmas egy kriptotárca. Ahogyan neve is utal rá, a kriptovaluta is egy...

Mi is az a kriptovaluta bányászat? (1/2 rész)

Ebben a részben a kriptovaluta bányászattal fogunk megismerkedni, illetve azokkal az eszközökkel, amelyekkel passzív jövedelemre lehet szert tenni. Elsőre furcsának tűnhet a bányászat szó mindenki...

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.