Kína miniszterelnöke felgyorsítaná a blockchain adaptációt

okt 25, 2019 | 0 hozzászólás

Kína miniszterelnöke Hszi Csin-Ping felgyorsítaná a blockchain adaptációját az országban és az innováció fontos elemeként kezelné. Hszi a megjegyzést a Politburo pár biztossági ülésén tette október 24-én a blockchain trendekről. Mindeközben a Facebooknál félnek a hátrányba kerüléstől.

 

A blockchain adaptáció elősegíti az innovációt

Hszi hangsúlyozta, hogy az integrált blochckain technológia implementálása kulcsfontosságú az ország technológia innovációjának előremozdításához. Kijelentése szerint:

“Úgy kell kezelnünk a blockchaint, mint egy fontos áttörést a technológiában. Tisztáznunk kell a fő irányokat, emelni a befektetéseket, megérteni a kulcs technológiákat és segíteni kell előremozdítani a blockchain fejlesztését.”

Hszinek a blockchain adaptációval kapcsolatos kijelentése ellenmegy Kína berendezkedésével a kriptovalutákkal szemben. A hatóságok az országban először az ICO-k betiltásával kezdték 2017-ben, amit gyorsan követett a kripto tőzsdék betiltása. Még arról is voltak tudósítások, hogy legalább egy kormány képviselet a kriptovaluta bányászatot is megtiltotta volna. 

libra_Cryptofalka

 

Élesedik a verseny Kína és Amerika közt

Az bizonyos, hogy az egyik kriptovaluta, melynek a promotálásával nem lesz gondja a kínai kormánynak, az a központi bank digitális valutája, a CBDC. A nyári tudósítások ellenére, melyek arról szóltak, hogy közeleg a CBDC kibocsátása, a Központi Bank hivatalos állítása szerint még nincs pontos terv arra nézve, mikor eresztik útnak kriptovalutájukat.

Mindeközben Zuckerberg már felhívta a figyelmet a kínai fölény térnyerésének a veszélyére a blockcain iparban. A Facebooknál  jelenleg is azon dolgoznak, hogy próbálják áttolni a Libra terveit az amerikai szabályozásokon.

“Kína gyorsan halad az ügyben, hogy hasonló ötletet promotáljon a következő hónapokban. Nem ülhetünk tétlenül és feltételezhetjük, hogy csak azért, mert jelenleg USA-é a vezető szerep a blockchain világban, az így is fog maradni további innováció megléte nélkül.”

 

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

 

 

Elérhetőségek:

Privát kereskedő csoport: https://cryptofalka.hu/privat-csoport/

CryptoFalka oktatási csomagok: https://cryptofalka.hu/uzlet/#csomagok

Facebook: https://www.facebook.com/cryptofalka/

Twitter: https://twitter.com/CryptofalkaH

Instagram: https://www.instagram.com/cryptofalka/

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Vásárolj kriptovalutát

kereskedési stratégiák

Privát csoport korábbi elemzései

Kriptovaluta projekt ismertetők

A digitális ezüst! Mit érdemes tudni a Litecoinról?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

Bitcoin újratöltve! Mi a Bitcoin Cash és hogyan jött létre?

A Bitcoin legnagyobb alternatívája. Kicsit privát, kicsit okosszerződéses, kicsit Bitcoin. Miért jobb? Miért nem? Tekintsük át a Bitcoin Cash eredetét és legfontosabb jellemzőit.

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.