Itt az új fejlesztés, ami miatt megindult ma a Cardano (ADA)

nov 29, 2019 | 0 hozzászólás

A Cardano (ADA), a jelenleg 12. legnagyobb kriptovaluta elindította a mai napon az AdaPay szolgáltatását, melyen keresztül akár üzletekben is tudunk majd kriptovalutával fizetni.

 

Itt a Cardano új fejlesztése, az AdaPay!

A Cardano és a Coti fintech platform által kifejlesztett megoldás lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy közvetlenül a bankszámlájukra elfogadják a Cardano segítségével a kriptovaluta tranzakciókat.  Ez 35 fiat devizában, „azonnali” elszámolással fog megtörténni – jelentették be november 27-én.

Már korábban, október 23-án napvilágra került a Cardano és a Coti fejlesztése az ADAPay-el kapcsolatban. A fizetési megoldás állítólag elérhető közvetlenül a kereskedő weboldalára történő integrálással, akár egy AdaPay gomb, vagy egy QR-alapú rendszer elhelyezésével.

A hír hatására szépen megindult a Cardano (ADA) árfolyama is, néhány óra alatt +5%-ot pumpált.

 

Cardano ADA cryptofalka

ADABTC-1h-20191129

 

Érdekel, hogy miről is szól a Cardano (ADA) projekt? A “coin ismertetők” oldalunkon, regisztráció után találhattok róla fundamentális elemzést. 

 

A Cardano (ADA) a Coti platform rendszerét választotta fizetési szolgáltatásához

Ahhoz, hogy a kereskedők lehetővé tegyék a valós idejű tranzakciók kezelését a Cardano (ADA) tokennel, a Coti “univerzális” fizetési megoldása (UPS) fog segíteni. Ezzel a projekt célja, hogy tovább bővítse az ADA token használati lehetőségeit. Az új fizetési rendszer várhatóan egyesíti a „hagyományos fizetési megoldások”  előnyeit a digitális valuták minden előnyös funkciójával.

 

 

 

Terjednek a kriptovaluta elfogadó helyek, nem a Cardano az első

Számos vállalat fejleszti megoldásait, amelyek lehetővé teszik a kereskedőknek a kriptovalutában történő fizetések fogadását. November közepén az Ingenico francia vállalkozás társult a szingapúri Pundi X-szel, hogy ügyfelei okostelefonok segítségével kriptovaluta fizetéseket eszközölhessenek.

 

pundix

Forrás: https://blog.coinspectator.com/2018/08/20/pundi-x-interview-has-this-firm-created-the-smartest-pos-device-in-the-world/

 

November 8-án a Bitcoin Suisse svájci kriptovaluta bróker társult egy európai fizetési rendszer szolgáltatóval, hogy 85 000 svájci kereskedő fogadhassa el a fizetéseket Bitcoinban. (BTC)

Látható, hogy a Cardano (ADA) megoldása nem a legelső és valószínűleg nem is az utolsó erre a megoldásra, de az biztos, hogy hozzájárul a kriptovaluták széleskörű elterjedéséhez!

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

Cryptofalka háttér

 

Elérhetőségek:

Privát kereskedő csoport: https://cryptofalka.hu/privat-csoport/

CryptoFalka oktatási csomagok: https://cryptofalka.hu/uzlet/#csomagok

Facebook: https://www.facebook.com/cryptofalka/

Twitter: https://twitter.com/CryptofalkaH

Instagram: https://www.instagram.com/cryptofalka/

Támogass minket: Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat biztosítja az olvasók számára, a következő címeken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük!

Bitcoin donate (BTC): 3JvaNrY3Gb1hLcQsJXWTvZQDGKBQ4syqnT
Ethereum donate (ETH): 0xB21D62e01474DAd0c11007f0e2385699520610f5
Litecoin donate (LTC): LMTSuVeN8YbUd3W7x6intW38F8XnYRraVf

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Vásárolj kriptovalutát

Cryptofalka kereskedési stratégiák tőzsde

Privát csoport korábbi elemzései

Kriptovaluta projekt ismertetők

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.