Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Fizess elő most a 2020-as privát tagságodra és spórolj 100 000 Ft-ot‼️

Fizess elő most a 2020-as privát tagságodra és spórolj 100 000 Ft-ot‼️

Fizess elő most az újévi akciónk keretében a 2020-as privát tagságodra és spórolj 100 000 Ft-ot! Idén fektess saját magadba és válj tőzsdecápává velünk. 📈📊

 

Ha most fizetsz elő a 2020-as Cryptofalka privát tagságodra (1év) akkor:

 

➡️ 12 hónap helyett csak 10 hónap privát tagságot kell kifizetned (30000 Ft kedvezmény) 🎉

➡️ Ajándék Platina oktatási csomagot adunk (49990 Ft kedvezmény) 🎉

➡️ A WZQ3KTDTO4 kupon kóddal most további 15%-ot spórolhatsz az előfizetéseden (22500 Ft kedvezmény) 🎉

 

Az akciós előfizetéshez kattints ide ➡️ LINK , majd használd a WZQ3KTDTO4 kódot az extra 15%-os kedvezményért‼️

 

Mit tartalmaz pontosan a Cryptofalka privát csoportja?

Válj te a következő tőzsdecápává

Annak érdekében, hogy a privát csoportunkhoz csatlakozó tagok minél gyorsabban felvehessék a ritmust a tőzsde világában, minden előfizetés mellé oktatási csomagot adunk! Továbbá minden héten jelentkezünk oktató anyagokkal, videókkal, élő streamekkel.

 

Turbózd fel a profitodat a tippjeinkkel

Napi szinten megosztjuk veletek technikai elemzéseinket, legjobb tippjeinket a Bitcoinról, Ethereumról és a többi kriptovalutáról. Legyen szó short vagy akár long pozícióról! Mindezt lehetséges be- és kiszállási pontokkal, valamint a szakmai háttér ismertetésével egyaránt.

 

Légy naprakész a blockchain világában

A nap 24 órájában értesítünk a blokklánc és a kriptovilág legfontosabb eseményeiről, híreiről, legújabb projektjeiről. A Slack applikáció segítségével ezeket a híreket számítógépen vagy mobilon is elérhető értesítések formájában kapják meg a követőink.

 

További részletekért látogass el a privát csoportunkat leíró oldalt ➡️ LINK vagy nézd meg a csoportunkat bemutató Youtube videót ➡️ LINK

 

Mit tartalmaz pontosan az ajándék Platina oktatási csomag?

A platina oktatási csomagunkunk egy átfogó képet ad a kriptovalutákkal történő napi vagy hosszabb távú kereskedéshez. Tartalmazza a legfontosabb alapokat, indikátorokat, alakzatokat!

Platina oktatási csomag Cryptofalka

A PLATINA OKTATÁSI CSOMAG TARTALMA: 161 dia + 581 perc oktató videó + 37 oldal

További részletekért kattints ide ➡️ LINK

 

Meddig és hogyan tudom igénybe venni az akciós kupont?

Az extra 15%-os kupon kód WZQ3KTDTO4 2020.01.08-ig aktív. Ezt a kedvezményt a regisztrációs adatok után a "van kuponod" gombra kattintva tudjátok aktiválni.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.11% $64,588.49
Ethereum ETH -1.76% $3,179.9
BNB BNB -0.99% $600.44
Solana SOL -4.00% $152.16
XRP XRP -3.61% $0.5285
Dogecoin DOGE -5.42% $0.1531
Cardano ADA -6.14% $0.4761
Litecoin LTC -0.24% $84.74
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!