Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
4. évfordulónkkal érkezik a Cryptofalka nyilvános kriptovaluta csoportja

4. évfordulónkkal érkezik a Cryptofalka nyilvános kriptovaluta csoportja

Idén tölti 4. születésnapját a Cryptofalka, Magyarország legrégebbi kriptovaluta kereskedő csoportja! Büszkén jelentjük be, hogy ennek örömére megnyílik a publikus kriptovaluta kereskedő csoportunk!

Ezzel párhuzamosan szülinapi nyereményjátékokkal és számos új minőségi tartalommal készülünk a nyilvános csoportunkhoz csatlakozók számára. Hasznosan tölthetitek el azt az időt, ameddig a piac megpihen, ugyanis az állandó tartalmak mellett oktató sorozattal illetve Magyarországon még páratlan NFT elemzésekkel és tippekkel is érkezünk.

Próbáld ki a publikus kereskedő csoportunkat és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 


Mire számíthatok a Cryptofalka publikus kereskedő csoportjában?

A Cryptofalka privát kereskedőcsoportja 2018-ban jött létre és az eltelt négy évben töretlenül számíthattak előfizetőink a segítségünkre, útmutatásunkra mind bika, mind medve piacok esetén. A csoport sikerét pedig mi sem mutatja jobban, minthogy számtalan tagunk a kezdetek óta töretlenül előfizetője a szolgáltatásunknak.

Bízunk benne, hogy ugyanilyen szüntelen lelkesedéssel fogadjátok majd a nyilvános kriptovaluta kereskedő csoportunkat is, ahol bár limitáltan, de mégis számos hasznos információval tudunk szolgálni azoknak, akik még csak most ismerkednek ezzel a komplex új világgal.

 • Naprakész hírek és árfolyamok
 • Edukációs videók és hasznos tartalmak
 • Bitcoin és altcoin árfolyam elemzések (Vendég elemzőinktől)
 • Részletes altcoin ismertetők
 • Tapasztalt és segítőkész kriptoszakértői közösség
 • Aktív társalgó
 • A kriptovilág legfontosabb influencereinek tweetjei egy helyen
 • Egyedülálló NFT elemzések és tippek

Szakértőink útmutatást nyújtanak ebben a dinamikus és sokrétű iparágban, megosztják veletek az elemzéseiket, meglátásaikat és szívesen segítenek a felmerülő kérdésekben. Legyen szó technikai vagy fundamentális elemzésről, Cefi-ről vagy Defi-ről, kereskedésről vagy bányászatról, ránk számíthatsz!

Cryptofalka I publikus kereskedő csoport

Célunk, hogy stabil alapokat biztosítsunk ahhoz, hogy tagjaink később önállóan is helyt álljanak a kriptovilágban. Ebből fakadóan díjmentes oktatási anyagokkal és számos edukációs kontenttel készülünk egészen az alapoktól a haladó szintig. Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan fiatalos, tapasztalt szakértői közösséggel rendelkezünk, ahol a kezdők sem félnek kérdéseket feltenni. 

Csatlakozz a Cryptofalka publikus kirptovaluta kereskedő csoportjához és fejlődj velünk! A tagsági szolgáltatás a Discord platformon érhető el, az applikáció telefonról és mobilról is letölthető és egyszerűen használható.

 

Ha most csatlakozol értékes ajándékokat is nyerhetsz!

Érdemes most csatlakozni a publikus kriptovaluta kereskedő csoportunkhoz, ugyanis a Cryptofalka 4. születésnapja alkalmából a Discord csoportunkba belépő és magukat hitelesítő tagok között összesen több mint 100.000 Ft értékben sorsolunk ki nyereményeket!

A nyereményjátékban július hónapban van lehetőségetek részt venni, a szerencsés nyerteseket pedig augusztus 4-én sorsoljuk és Discordon vesszük fel velük a kapcsolatot.

Cryptofalka nyereményjáték bögre

 

CSATLAKOZOM MOST ÉS RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN

 

Privát NFT kereskedői tagság és konzultáció

A Cryptofalka volt az első Magyarországon, aki elindította privát kriptovaluta kereskedő csoportját a kriptorajongók számára. Szeretnénk ezt az innovatív tendenciát folytatni, ugyanis elindul Magyarország első privát NFT kereskedő csoportja!

Biztosan hallottál már az NFT technológia térhódításáról, de Magyarországon kevesen űzik még azt a gyakorlatban is. Kerülj ezen kevesek közé és tanulj bele már most a kereskedésbe tapasztalt NFT kereskedőink és alkotóink segítségével!

Veterán NFT szakértőnk napi szinten megosztja veletek a meglátásait, elemzéseit és javaslatait a legújabb NFT projektekről. A tagsághoz tartozó privát NFT közösségben pedig feltehetitek kérdéseiteket vagy problémáitokat a témával kapcsolatban, szívesen segítünk!

nft tagság I Cryptofalka

Mire számíthattok?

 1. Heti szinten több projekt elemzéssel készülünk az aktuális bejelentések, és a piac változásai alapján.
 2. NFT kereskedőink megosztják vásárlásaikat, valamint annak célját és okát.
 3. Ezen felül rendszeres online edukációs tartalmakat osztunk meg, ahol élőben lesznek projektelemzések, és egyéb oktatási célú tartalmak.

Ez még nem minden, ugyanis Whitelist spotokat állítunk fel! Célunk, hogy minél több WL kedvezményt szerezzünk nektek, ezzel is megkönnyítve az NFT kereskedési karriereteket. Ez és még sok más elméleti és technikai tartalom vár rád, ha mélyebben belemerülnél a digitális művészetek világába.

 

Cryptofalka meetup-ok és további nyereményjátékok

Személyesen is találkoznál a falkával? Mostantól erre is lehetőséged lehet! Terveink között szerepel, hogy az év során több személyes találkozót szervezünk tagjaink számára, ahol szakmai programokkal és kötetlen beszélgetésekkel várjuk a kriptovaluta rajongókat. Tedd fel kérdéseid élőben szakértőinktől, építs kapcsolatokat és, ami a legfontosabb, érezd jól magad!

Érdemes lesz a későbbiekben is velünk tartanod a Discord csatornánkon, ugyanis minden hónapban új nyereményjátékkal készülünk, ahol további értékes jutalmak találnak gazdára. Ne hagyjátok ki a kripto tél adta lehetőségeket Ti sem, célszerű ilyenkor a rizikós kereskedés helyett inkább önmagunkba invesztálni. Remek lehetőséget kínálunk számotokra, amivel a következő kripto-rally-ra már magabiztosan felkészülhettek! 

Ne feledd, ha most csatlakozol hozzánk, részt veszel a születésnapi nyereményjátékunkon is, és tiéd lehet az értékes nyereményeink egyike!

 

CSATLAKOZOM AZ INGYENES PUBLIKUS CSOPORTHOZ

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.68% $63,828
Ethereum ETH -5.09% $3,061.05
BNB BNB -5.75% $544.79
Solana SOL -3.39% $136.53
XRP XRP -7.32% $0.4861
Dogecoin DOGE -6.79% $0.1511
Cardano ADA -6.57% $0.4486
Litecoin LTC -5.55% $77.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!