Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Wall Street mohósága garantálja az új ETF-ek kibocsátását

A Wall Street mohósága garantálja az új ETF-ek kibocsátását

A  Wall Street könyörtelen profitvadászata miatt szélesedhet az ETF-ek köre, több élvonalbeli projekt valutáira is.

A BTC ETF kibocsátása régóta várt mérföldkő volt

Az SEC régóta várt jóváhagyása a spot Bitcoin ETF-ekre az Egyesült Államokban januárban jelentős mérföldkövet jelentett a kriptovaluták integrálásában a mainstream pénzügyi piacokra. AZ ETF-ek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy Bitcoin közvetlen birtoklása nélkül is kitettséget szerezzenek, így az ETF-ek széles körben hozzáférhető és szabályozott befektetési eszközt biztosítanak.

etf inflow I cryptofalka.png

Ez a jóváhagyás jelentős érdeklődést és gigantikus tőkebeáramlást váltott ki, és megerősítette a digitális eszközökkel kapcsolatos elfogadottságot és az intézményi érdeklődést. A termék sikere pedig megnyitotta az utat a további kriptovalutákhoz kapcsolódó pénzügyi termékek előtt.

Az ETF-ek sikere miatt borítékolható a folytatás

A Wall Street egyetlen alapszabálya a profittermelés, amit a kereslet-kínálat viszonyai hajtanak. A Bitcoin ETF-ek tagadhatatlan sikereket értek el a kibocsátás óta és továbbra is sztártermékként szerepelnek a piacon. A jól marketingelhető új termékek sikerére alapozva pedig elkerülhetetlen, hogy mielőtt a figyelem és a befektetési hullám alábbhagy, már egy új, hasonló termék piacra dobásán dolgozzanak a szakemberek.

"Abban az esetben, ha Wall Street sikeres terméket bocsát ki, garantálható hogy másolatok is megjelennek a piacon. Egyáltalán nem lennének ETF-ek, ha a Bitcoin ETF megbukott volna" - nyilatkozta Quigley.

Gensler: Az Ethereum ETF-ek engedélyezése a nyár folyamán lezárulhat

Az Ethereum ETF-ek körüli várakozás mindig is nagy volt, a szabályozó hatóságok pozitív jelzéseit követően pedig csak erősödött. Az alapok május végén kapták meg az első jóváhagyást, de a kereskedés nem kezdődik meg addig, amíg at SEC az S-1 regisztrációs formanyomtatványokat jóvá nem hagyja. Gary Gensler, a SEC elnöke csütörtökön jelezte, hogy az Ethereum ETF-ek engedélyezési folyamata a nyár végére lezárulhat:

"Az egyes kibocsátók még mindig dolgoznak a regisztrációs folyamaton, amely zökkenőmentesen működik, és úgy képzelem, hogy valamikor a nyár folyamán zárulhatnak le" - mondta Gensler a csütörtöki szenátusi meghallgatáson.

Quigley a sikerek ellenére óvatosságra int

Az ETF-ekkel járó többletfigyelem ellenére Quigley elégedetlenségét fejezte ki a hagyományos pénzügyi szereplők növekvő szerepvállalása miatt a kriptotérben:

"A Wall Street nélkül sem volt gondom az iparággal" - mondta. "Nélkülük kisebb lenne a piac? Természetesen. Ennek ellenére nem éreztem szükségét annak, hogy a piac mérete ilyen hirtelen nőjön" - nyilatkozta Quigley.

Figyelmeztetett, hogy a Wall Street-i kriptotermékek agresszív marketingje jelentős kockázatokhoz vezethet, különösen, ha az intézményi befektetők kivonulnak a piaci visszaesés idején. A Wall Street részvételével kapcsolatos fenntartásai ellenére Quigley elismerte, hogy a jelentős tőkebeáramlás elengedhetetlen a piac jelentős növekedéséhez.

"Ha hatalmas beáramló tőkét akarunk, akkor igen, olyan dolgokat kell csinálni, mint az ETF-ek" - ismerte el.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.80% $66,651.82
Ethereum ETH -0.50% $3,458.86
BNB BNB -2.18% $580.32
Solana SOL -1.14% $176.43
XRP XRP 0.34% $0.6
Dogecoin DOGE -1.47% $0.1346
Cardano ADA -3.42% $0.4195
Litecoin LTC -3.91% $71.3
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!