Keressük Magyarország legjobb kriptovaluta kereskedőjét!

Szerző: | febr 24, 2022 | Kriptovaluta

Kereskedj, oszd meg és nyerj 100 000 Ft-ot! A legjobbaknak álláslehetőségre is esélyt kínálunk, hogy utána nálunk kamatoztathassák tudásukat.

 

Elemezz, oszd meg tippjeid a kriptovilágról! 

Legyél te az alfa és diktáld a trendet a falkának! Mutasd meg mit tudsz és nyerj 100 000 Ft-otKívülről fújod az összes bullish és bearish alakzatot? Véredben van a technikai elemzés és az on-chain adatok sem ismeretlenek számodra? Elemezz a falka privát közösségi csoportjában, alkoss véleményt a chart-okról és oszd meg velünk meglátásaid. Bizonyítsd be, hogy te vagy az ország legjobb kriptovaluta kereskedője!

Bitcoin medve piac elemzés I Cryptofalka

 

Edukálj, segíts a tagoknak! 

Ezen a dinamikusan változó piacon hajlamosak vagyunk csupán saját profitunkra fókuszálni, elfelejtjük a közösség és az összefogás valódi erejét. Pedig falkában kereskedni sokkal biztosabb, hiszen ahány kereskedő, annyi nézőpont és vélemény. Éppen ezért olyan kriptovaluta kereskedőt keresünk, aki szívesen segítene a tagoknak, hogyan váljanak jobb traderré. Mindig szeretünk új dolgokat tanulni! 

Építs közösséget, nyerd el a szavazók bizalmát! 

Társalogj a tagokkal, segíts megválaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket és legyél aktív tagja a közösségnek. A verseny végén fontos nézőpont lesz az is, milyen kapcsolatot építettél ki a falkatagokkal és ők miként értékelik a felkészültséged. 

JELENTKEZEM

 

A verseny feladata és nyereménye

A versenyzők 3 héten keresztül Discord kereskedő csoportunkban mutathatják meg tudásukat a falkának. Ezalatt a három hét alatt saját belátásod szerint, saját ütemben elemezhetsz chart-okat, alkothatsz véleményt a piacról és kommunikálhatsz a közösséggel.

A verseny végén a résztvevőket a cryptofalka experjei és a falkatagok is pontozzák felkészültség, aktivitás és a tagokkal való kommunikáció alapján. Fontos kiemelnünk tehát, hogy a megmérettetés végén nem a megszerzett profit számít (bár az sem elhanyagolható), hanem a kriptovilág iránti felkészültséged és az, hogy milyen kapcsolatot építettél ki a közösséggel! 

A közönségszavazás győztese 100 000 forintban részesül, a Cryptofalka szakértői által kiválasztott legjobb 5 kereskedő pedig álláslehetőségre is esélyt kaphat, rugalmas munkavégzéssel.

 

Ne maradj le, jelentkezz a versenyre!

A kereskedő versenyükre március 11-ig tudtok jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével. A kereskedő versenyünk pedig március 14-től április 4-ig tart!

Mutasd meg, hogy te vagy Magyarország legjobb kriptovaluta kereskedője! Maximum 20 jelentkezőnek lesz esélye részt venni a versenyben! Ezért ne késlekedj, jelentkezz most! Kérdésed van? Nyugodtan írd meg nekünk az alábbi e-mail címre: [email protected]

JELENTKEZEM

Dolgozz Magyarország profi kriptovaluta kereskedő csapatában

Csoportunk az ország legelső privát kriptovaluta kereskedő csoportja, mely 2018-óta üzemel töretlenül. A falka nem csupán szilárd alapokat és tapasztalt közösséget kínál, hanem hatékony fejlődéi lehetőséget is a Bitcoin, tőzsde és a kriptovaluták világában. Követőink folyamatosan bővülő tábora állandó fejlődésre motivál minket, ezért keressük leendő expert falkatagunkat. Egyelőre részmunkaidős, rugalmas és otthonról végezhető nyitott pozíciónk van, de a jelentkezőtől függően akár főállású kereskedőre is nyitottak lehetünk.

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka