Dübörög a Kínai blockchain fejlesztés

Szerző: | okt 28, 2019 | Kriptovaluta, Kriptovaluta hasznos

Kellemes hírek érkeznek manapság Kínából a blockchain fejlesztés területéről. Jelenlegi cikkünkben ismét ezekből szemezgetünk. China Electronic Information Industry Development (CCID) október 27-i jelentése szerint több mint 700 blockchain vállalat működik Kínában, több mint 500 jelentős befektetéssel. 

 

Agresszív kínai blockchain fejlesztés

A kínai kommunista párt központi bizottsága által, október 24-én levezényelt kutatása szerint a fent említett 700 vállalaton túl, 83 kutató intézet és 34 bank is szerepet vállal a blockchain terjesztésében. Továbbá, több, mint 500 befektetési és pénzügyi eseményre került sor a helyi blockchain iparban. Az eredmények azt is feltárták, hogy 12 darab irányelv fogalmazódott meg a 2019 első fele óta, különböző minisztériumok és bizottságok által a kripto iparban.

Januárban például a Cyberspace Administration of China szabályozásokat vezetett be az országban működő blockchain vállalatok tevékenységére, beleértve különböző anonimitások elleni fellépést. Ezenfelül a riport megemlít különféle blockchain kezdeményezéseket az előző év végéről városi szinteken, mint Pekingben, vagy épp Shanghaiban.

The CCID állítása szerint jól halad a helyi innováció. Az internet óriások, startupok és pénzügyi intézmények pedig további innovációkra készülnek. 

bitcoin bányászat cryptofalka

 

Még mindig akadnak hiányosságok

A kutatások továbbá feltárták, hogy 2019 első felében 151 blockchain applikációt dobtak a piacra Kínában. Az applikációk 28 területet érintenek. Köztük a pénzügyi területeket, egészségügyet, elektronikus önkormányzati ügyintézést. A CCID állítása szerint azonban a kínai blokklánc applikációk sok esetben még hiányosságokkal küzdenek, így a blockchain fejlesztés kezdeti szakaszában tart. 

“Jelen állás szerint a kínai blokklánc ipar applikációival még mindig akadnak problémák, úgy mint a nagyszabású felhasználás, promóció és terjesztés, vagy éppen a killer app-ok hiánya.”

 

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.