Új kriptovaluta ETF indul a New Yorki tőzsdén

Szerző: | júl 21, 2021 | Kriptovaluta

Környezetbarát kriptobányászati műveletekre és infrastruktúrára összpontosító kriptovaluta ETF indult az Egyesült Államokban.

 

Újabb kriptovaluta ETF indult el 

Az új Viridi Cleaner Energy Crypto-Mining and Semiconductor ETF július 20-án, kedden kezdte meg a kereskedést a New Yorki tőzsdén ’RIGZ’ szimbólum alatt. A termék része a növekvő erőfeszítéseknek, hogy vonzzák a mainstream befektetőket, különös tekintettel a környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) megoldások felé.

SEC ETF I Cryptofalka

Forrás: https://bitcoinexchangeguide.com/

Az új kriptovaluta ETF-et piacra dobó Viridi Funds kijelentette, hogy az alap kriptográfiai bányászati infrastruktúra-vállalkozásokba és félvezető vállalatokba is befektet, például a Samsung Electronics, az Nvidia Corp. és az Advanced Micro Devices.

 

Tiszta energia a fókuszban

A Viridi vezérigazgatója, Wes Fulford, aki egyébként a Bitfarms korábbi vezérigazgatója volt, elmondta, hogy a befektetési alap a tiszta energia fontosságára összpontosít. Azt mondta, hogy a bányászat Kínából Észak-Amerikába vándorlása jó hír, mivel a régió kriptográfiai bányászati tevékenységének több mint fele ma megújuló energiaforrásokat használ:

„Nyilvánvaló, hogy a Kínában történtek miatt a felhasznált teljesítmény drámaian alacsonyabb, mint június elején volt. És az is további előnyt jelent, hogy a nagyobb számítási teljesítmény utat talál más joghatósági területekre, mintegy tovább decentralizálva a hálózatot, ami növeli a biztonságot. “ -nyilatkozta Fulford

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A CNBC július 20-i jelentése szerint, az új adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin bányászata közel sem olyan káros a környezetre, mint régen, köszönhetően annak, hogy Kínában kikapcsolták a régebbi kevésbé hatékony gépeket, és a cégek környezetbarátabb helyekre költöztek. Bitcoin bányászati szempontból Észak-Amerika az ötödik helyről a második helyre ugrott, és jelenleg az összes globális Bitcoin-bányászat közel 17% -át teszi ki.

A kínai Bitcoin bányászati tiltás miatt megnövekedett piaci részesedés és a hash rate dominancia, a nagy amerikai bázisú kriptobányászati vállalkozásoknak nagy hasznot fog termelni. A Riot Blockchain, a Marathon, a Hut 8 és a Hive Blockchain lesz a legnagyobb haszonélvezője Kína nagy bányamigrációjának.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka