Lelepleződtek a Grayscale Bitcoin tárca címei

Szerző: | szept 7, 2023 | Kriptovaluta, NFT

Az Arkham blokklánc-elemző cég azt állítja, hogy a Grayscale a világ második legnagyobb Bitcoin entitása.

 

Az Arkham azonosította a Grayscale BTC címeit

Az Arkham Intelligence blokkláncelemző platform azt állítja, hogy azonosította a Grayscale Bitcoin Trust címeit. A Trust több mint 1750 címből áll, amelyeken összesen több mint 16 milliárd dollár értékű Bitcoin van.

Az Arkham azt állítja, hogy a Grayscale jelenleg “a 2. legnagyobb BTC entitás globálisan“.

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

A Grayscale Bitcoin Trust több mint 16 milliárd dollárnyi BTC-t birtokol. Kibocsátója, a Grayscale jelenleg az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) küzd, mivel megpróbálja GBTC termékét tőzsdén kereskedett alappá átalakítani.

 

A Grayscale eddig biztonsági aggályokra hivatkozott

A Bitcoin közösség tagjai már régóta találgatják, hogy a Grayscale hol tartja hatalmas BTC készletét. A vállalat eddig “biztonsági aggályokra” hivatkozva nem volt hajlandó kiadni a tárcák címeit. Néhány felhasználó kritizálta is ezért a Grayscale-t, amiért nem adja ki a címeket, azzal vádolva, hogy kevesebb Bitcoint tart valójában, mint amennyit állít.

grayscale bitcoin I Cryptofalka

A “Grayscale Bitcoin Trust” keresése jelenleg az Arkhamban a következő öt címet adja ki:

  1. 16vd2YfcGK9mw3GZXzL5o23m7gdBGXKHNz
  2. 1GRGfd3TtBA2vMjoHH3hVpE6CRx5nZ1YJp
  3. 15gioFeKnUjerTQ9LYNreW3Bt9kn9xrTU4
  4. 1DtdMtJL2zggkoFPDbEbM2Ja1EYH8LeH9B
  5. 1CU9gusmCCfCjsmGatxbzvXLqoisgnaV9n

Az első három cím összesen nagyjából 51 millió dollár értékű bitcoint tartalmaz a platform szerint. Az utolsó kettő üres, de tranzakciókat mutat más Grayscale Bitcoin Trust címekről.

“Besúgó platformnak” bélyegezték az Arkhamot

Az Arkham nem ad teljes címlistát a Grayscale entitáshoz, de minden egyes Grayscale címet egyértelműen megjelöl az egyes tárcák tranzakciótörténetének részeként. A felfedett mennyiségek hasonlóak a Grayscale weboldalán feltüntetett összeghez, ami azt jelenti, hogy elegendő Bitcoin áll rendelkezésre a kifizetések teljesítéséhez.

grayscale bitcoin I Cryptofalka

Az Arkhamot gyakran érte kritika a blokklánc-felhasználók privát adatainak felfedése miatt, mivel egyes felhasználók “besúgó-nyereséges” platformnak bélyegezték. A platform vezérigazgatója azonban azzal érvelt, hogy a vállalat csak a nagy intézmények és a kisebb szereplők közötti játéktér kiegyenlítésére törekszik, akik egyébként nem rendelkeznének információkkal.

 

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka