Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A 99Bitcoins (99BTC) projekt ICO-ja áttörte az 1 milliót

A 99Bitcoins (99BTC) projekt ICO-ja áttörte az 1 milliót

A kriptovaluták világa folyamatosan fejlődik, és ezáltal egyre innovatívabbá és biztonságosabbá is válik. Így például az új 99Bitcoins (99BTC) érme most arra készül, hogy átnyargaljon a BRC-20 szabványra. Magára tudja-e vonni ezzel a merész lépéssel a projekt az iparág figyelmét?

99Bitcoins Token: Egy kriptós oktatási platform, amely coinokat is oszt

Azok a kereskedők, akik csatlakoznak a 99Bitcoins Token előértékesítéséhez, egyúttal kinyitják a kriptotudás és a jutalmak szelencéjét is. A projekt ugyanis új szintre kívánja emelni a "Learn-to-Earn"-t, és lehetővé teszi a kereskedők számára a tudásbővítés közbeni kriptovaluta jutalmak keresését.

A 99BTC érmének a 99Bitcoins angol nyelvű kripto oktatási platform csapata több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik. A projekt egyedi modellje remek csalit használ a kriptovaluták iránti tudásszomj felkeltésére, és a kereskedők részére 99BTC kriptovaluta jutalmakat kínál.

Képzeljük el, ahogyan haladunk a platformon a tanfolyamokkal, különböző kvízekkel és oktatásokkal, kriptó ütheti a markunk, vagyis kerülhet a tárcánkba.

A rendszer tulajdonképpen úgy épül fel, hogy érméket kaphatsz azért, hogy újabbnál-újabb tudáselemeket szívj magadba a kriptókkal kapcsolatban. A tudásbővítés tehát most coinokat ér.

E remek modell üzemanyaga a 99BTC natív érme, és többféle felhasználási esete is van.

A 99BTC tulajdonosok tokenjeiket költhetik prémium tartalmak, kereskedési jelek és tanulási modulok feloldására, és ezzel plusz információkat szerezhetnek maguk számára a kriptopiacon.

A 99BTC token azonban le is köthető, így tulajdonosként, hosszú távú tartás stratégiájával akár még több jutalom szerezhető. 

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézd meg a 99BTC előértékesítését!

A 99Bitcoins token az izgalmas BRC-20 szabványban gondolkodik

A kripto befektetők figyelme a BRC-20 token szabvány növekedési ütemére szegeződik, és csak úgy nyüzsögnek a Bitcoin blokkláncon.

A 99Bitcoins token is észrevette ezt a tendenciát, és esze ágában sincs kimaradni ebből az új innovációból. A projekt whitepaper-e beszámol róla, hogy a 99BTC a jelenlegi Ethereum-alapú ERC-20 szabványról mielőbb át kíván állni az új BRC-20 protokollra.

Ezzel persze nem csak az éppen uralkodó trendet szeretné követni, ellenkezőleg, ki szeretné aknázni a Bitcoin-hálózat által kínált biztonságot is.

Tulajdonképpen az fog történni, hogy a 99BTC BRC-20 tokenné válik, direkt módon beírja magát a Bitcoin blokkláncába, és abban a Proof-of-Work mechanizmusban mártózik meg, amely a Bitcoin-t ismertté tette.

Azonban ezzel még nincs vége az előnyök sorának. A szélesebb BRC-20 ökoszisztéma rendkívül sebesen növekszik, és a teljes piaci kapitalizációja már meghaladja az 1,97 milliárd dollárt. Ezen kívül az elmúlt 24 óra során több mint 293 millió dollárnyi azonnali kereskedési volument regisztráltak.

Úgy tűnik jól megy a sora a BRC-20 ökoszisztémának, már érthető, miért kiemelkedő most a kereslet a Bitcoin erősségeit kamatoztató, de egyúttal új alkalmazásokat bevezető érmék iránt.

A 99Bitcoins token célja, hogy a BRC-20-ra való áttéréssel magához vonzza a Bitcoin-alapú idegennyelvű kriptooktatás iránt érdeklődők széles rétegét.

Látogasd meg a 99BTC ICO-ját!

A visszaszámlálás elindult: íme a 99BTC előértékesítés kedvezményei

A 99Bitcoins érme ICO-ja úgy tűnik nagy hullámokat vet a kriptotengerben, amit az 1,1 millió dollár feletti támogatási összeg alátámaszt. A kriptoközösség kíváncsi a Learn-to-Earn modell lehetőségeire, és ez jó alaphangot ad a projekt indulásának.

A kedvezményes előértékesítés során, cikkünk írásakor egy 99BTC 0,00104 dollárért lehet a miénk.

 

 

Ez a kedvezményes ár persze nem örök, hiszen a 99BTC ICO-ja szakaszokra van bontva, melyek mindegyikében többet kell majd fizetni egyetlen 99BTC érméért, tehát a korai befektetők járhatnak a legjobban, ha kihasználhatják az alacsonyabb árakat.

A 99Bitcoins projektet a SolidProof ellenőrizte, és alátámasztotta az érme biztonságát és legitimitását. Ettől függetlenül érdemes saját kutatásokat végeznünk!

Látogass el a 99Bitcoins Token előértékesítési oldalára!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.73% $67,478.06
Ethereum ETH -1.77% $3,776.29
BNB BNB -0.59% $596.26
Solana SOL 0.25% $168.79
XRP XRP 0.21% $0.5292
Dogecoin DOGE 1.48% $0.1657
Cardano ADA 0.66% $0.4582
Litecoin LTC 0.84% $83.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!