Cryptofalka
Tagságok
Tőzsdék
Shop

Ha Berlin, akkor idén is Next Block Expo!

A Next Block Expo (NBX) európai blokkláncfesztivál december 4-én és 5-én tér vissza Berlinbe. CRYPTOFALKA kuponkóddal most 10%-ot spórolhatsz a jegyek árán! 😉👇🏼

Irány Berlin, irány a Next Block Expo!

A Next Block Expo a korábbi Cryptocurrency World Expo rendezvénysorozat kibővített változata, és Európa egyik legjelentősebb web3 eseménye, amely az iparág legélesebb európai elméit vonzza.

2500+ résztvevő, 140+ előadó, 60+ kiállító!

Az esemény harmadik kiadása a Berlin szívében, a Weihnachtsmarkttól pár lépésre található CineStar moziban kerül megrendezésre. Így akár a karácsonyi forgatagba is kilátogathatunk, ha szünetet tartanánk két előadás között.

NBX Berlin I Cryptofalka

A nagyszínpadon tartott előadásokkal és keynote-okkal, valamint a kerekasztal-beszélgetésekkel és workshop-okkal az NBX kiváló lehetőséget nyújt a startupoknak és a már befutott blokkláncvállalatoknak, hogy megvitassák az aktuális kihívásokat és az új lehetőségeket. Most különösen aktuális ez az új európai szabályozások (MICA) fényében.

Találkozz a kedvenc projekted képviselőivel!

A kétnapos rendezvény a legfrissebb fejleményekkel és trendekkel foglalkozik a különböző területeken. Minden szektorból érkeznek a piac szereplői, úgymint: DeFi, Metaverzum, Decentralizált és centralizált váltók, Web3-as játékok, Biztonság és adatvédelem és az NFT-k világa.

A nagyszabású rendezvényen mindenki update-elheti magát kedvenc projektjeiből. Az évek során a konferencia olyan top márkákat látott már vendégül, mint a Binance, Ethereum Foundation, Polygon, Cosmos, Polkadot, Solana, Near, Aleph Zero és sokan mások.

A kapcsolatépítési és együttműködési lehetőségek fokozása érdekében a Next Block Expo minden résztvevője hozzáférést kap az eseménynek szentelt alkalmazáshoz, amelyen keresztül:

• megtalálhatják az igényeiknek megfelelő résztvevők listáját a párosító algoritmus alapján
  • cseveghetnek és 1:1 találkozókat szervezhetnek a konferencia többi résztvevőjével
  • kulcsfontosságú információkat találhatnak az eseményről, az előadókról és a startup-okról
  • saját, személyes napirendet állíthatnak össze a konferenciára a releváns ülések kiválasztásával
  • tájékozódhatnak a vállalatok által készített promóciókról, különleges ajánlatokról és kísérő eseményekről az NBX-en részt vevő vállalatok és partnerek szervezésében.

Jótékonyság és környezetvédelem

Az NBX minden egyes jegyeladásból 2 dollárral járul hozzá a Coindot.me oldalon található, kijelölt jótékonysági gyűjtéshez, lehetővé téve a közösség számára, hogy szavazással aktívan részt vegyen az ügy kiválasztásában, sőt az NBX új mércét kíván felállítani azzal, hogy az eseményt műanyaghulladék-mentes kezdeményezésként szervezi meg. A rendezvényt hétfőn és kedden tartják, úgyhogy egy kellemes berlini hétvége meghosszabbításaként is össze tudjátok kötni a kellemeset a hasznossal. (Mi biztosan így teszünk majd!)

Megnéznéd Te is milyen egy nagyszabású web3 esemény? 👉🏼 Szerezd meg a jegyed most 10% kedvezménnyel, “CRYPTOFALKA” promóciós kóddal! 👈🏼

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.64% $64,115.27
Ethereum ETH -1.42% $3,066.66
BNB BNB 0.40% $560.79
Solana SOL -0.73% $144.02
XRP XRP 3.13% $0.516
Dogecoin DOGE 0.88% $0.1554
Cardano ADA 7.67% $0.4967
Litecoin LTC 1.55% $82.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!