Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ha Berlin, akkor idén is Next Block Expo!

Ha Berlin, akkor idén is Next Block Expo!

A Next Block Expo (NBX) európai blokkláncfesztivál december 4-én és 5-én tér vissza Berlinbe. CRYPTOFALKA kuponkóddal most 10%-ot spórolhatsz a jegyek árán! 😉👇🏼

Irány Berlin, irány a Next Block Expo!

A Next Block Expo a korábbi Cryptocurrency World Expo rendezvénysorozat kibővített változata, és Európa egyik legjelentősebb web3 eseménye, amely az iparág legélesebb európai elméit vonzza.

2500+ résztvevő, 140+ előadó, 60+ kiállító!

Az esemény harmadik kiadása a Berlin szívében, a Weihnachtsmarkttól pár lépésre található CineStar moziban kerül megrendezésre. Így akár a karácsonyi forgatagba is kilátogathatunk, ha szünetet tartanánk két előadás között.

NBX Berlin I Cryptofalka

A nagyszínpadon tartott előadásokkal és keynote-okkal, valamint a kerekasztal-beszélgetésekkel és workshop-okkal az NBX kiváló lehetőséget nyújt a startupoknak és a már befutott blokkláncvállalatoknak, hogy megvitassák az aktuális kihívásokat és az új lehetőségeket. Most különösen aktuális ez az új európai szabályozások (MICA) fényében.

Találkozz a kedvenc projekted képviselőivel!

A kétnapos rendezvény a legfrissebb fejleményekkel és trendekkel foglalkozik a különböző területeken. Minden szektorból érkeznek a piac szereplői, úgymint: DeFi, Metaverzum, Decentralizált és centralizált váltók, Web3-as játékok, Biztonság és adatvédelem és az NFT-k világa.

A nagyszabású rendezvényen mindenki update-elheti magát kedvenc projektjeiből. Az évek során a konferencia olyan top márkákat látott már vendégül, mint a Binance, Ethereum Foundation, Polygon, Cosmos, Polkadot, Solana, Near, Aleph Zero és sokan mások.

https://www.youtube.com/watch?v=uci-iean9ks

A kapcsolatépítési és együttműködési lehetőségek fokozása érdekében a Next Block Expo minden résztvevője hozzáférést kap az eseménynek szentelt alkalmazáshoz, amelyen keresztül:

  • megtalálhatják az igényeiknek megfelelő résztvevők listáját a párosító algoritmus alapján
  • cseveghetnek és 1:1 találkozókat szervezhetnek a konferencia többi résztvevőjével
  • kulcsfontosságú információkat találhatnak az eseményről, az előadókról és a startup-okról
  • saját, személyes napirendet állíthatnak össze a konferenciára a releváns ülések kiválasztásával
  • tájékozódhatnak a vállalatok által készített promóciókról, különleges ajánlatokról és kísérő eseményekről az NBX-en részt vevő vállalatok és partnerek szervezésében.

Jótékonyság és környezetvédelem

Az NBX minden egyes jegyeladásból 2 dollárral járul hozzá a Coindot.me oldalon található, kijelölt jótékonysági gyűjtéshez, lehetővé téve a közösség számára, hogy szavazással aktívan részt vegyen az ügy kiválasztásában, sőt az NBX új mércét kíván felállítani azzal, hogy az eseményt műanyaghulladék-mentes kezdeményezésként szervezi meg. A rendezvényt hétfőn és kedden tartják, úgyhogy egy kellemes berlini hétvége meghosszabbításaként is össze tudjátok kötni a kellemeset a hasznossal. (Mi biztosan így teszünk majd!)

Megnéznéd Te is milyen egy nagyszabású web3 esemény? 👉🏼 Szerezd meg a jegyed most 10% kedvezménnyel, “CRYPTOFALKA” promóciós kóddal! 👈🏼

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.64% $64,115.27
Ethereum ETH -1.42% $3,066.66
BNB BNB 0.40% $560.79
Solana SOL -0.73% $144.02
XRP XRP 3.13% $0.516
Dogecoin DOGE 0.88% $0.1554
Cardano ADA 7.67% $0.4967
Litecoin LTC 1.55% $82.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!