Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A BTCMTX előértékesítése átlépte a 4,2 millió dollárt

A BTCMTX előértékesítése átlépte a 4,2 millió dollárt

A Bitcoin Minetrix stake-to-mine mechanizmusa egyedülálló lehetőséget kínál a passzív Bitcoin (BTC) jutalmak megszerzésére.

A jutalmakhoz vezető út egyszerű lépésekkel van kikövezve...

Az, aki leköti a Bitcoin Minetrix natív tokenjét, a BTCMTX-et, bányászati krediteket generálhat, és azok felhasználásával BTC felhőbányászati teljesítményhez juthat.

Ez a modell gyakorlatilag decentralizálja a hash-teljesítmény megszerzésének módját, és a hagyományos felhőbányászathoz képest nagyobb ellenőrzési joggal ajándékozza meg a felhasználókat. 

Érdemes szóba hozni a Bitcoin Minetrix staking protokollját is, mely jelentős hozamokat ígér: az APY a cikk írásának pillanatában 138%-os.bitcoin minetrix I Cryptofalka

Mivel vészesen közeleg a Bitcoin 2024 áprilisában bekövetkező feleződése, fel kell készülni a blokkjutalmak, és a nyereségesség csökkenésére. A jó hír viszont az, hogy ez esetben a Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine funkciója egyfajta puffer szerepet tölthet be.

Sosem volt könnyebb csatlakozni a Bitcoin-bányászathoz!

A felhasználók egyszerűen hozzáférhetnek a felhőbányászati teljesítményhez a BTCMTX tokenek lekötésével, és megmenekülhetnek a súlyos költségektől, például nem szükséges hardverbe fektetniük.

Ez az egyedülálló lehetőség sokak számára megvalósíthatóbb pénzügyileg, mint az 1000-2000 dollár körüli GPU-bányászgépek, vagy a több tízezer dolláros ASIC-bányászgépek beszerzése. 

A Bitcoin Minetrix a lekötési programjával és a stake-to-mine modelljével hosszú távú megoldásokat kínál azoknak a bányászoknak, akiknek messzemenő, komoly terveik vannak. 

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére!

Így fest most a BTCMTX előértékesítési helyzete

A jelenleg is tartó Bitcoin Minetrix előértékesítés a cikk írásának pillanatában már meghaladta a 4,28 millió dollárt.

 A csatlakozók fő motivációja valószínűleg a projekt stake-to-mine modellje és a fejlesztőcsapat által felkínált 30 000 dolláros "Minedrop" nyereményjáték.

Ha te is szeretnél belevágni, egy BTCMTX-et a jelenlegi 9. előértékesítési szakaszban 0,0118 dollárért vásárolhatsz meg.

A következő napokban, a tizedik szakasz során a BTCMTX ára 0,0119 dollárra emelkedik majd az ár.

A Bitcoin Minetrix csapatának tervei megfontoltak, többek között célként tűzték ki azt is, hogy az ICO-t követően a BTCMTX-et a legfontosabb tőzsdéken, köztük az Uniswapon is bevezessék.

A Bitcoin Minetrix whitepaperje a távlati tervekbe is ad egy kis bepillantást. Ezek között szerepel, hogy elindítanak egy mobilalkalmazást, és hogy a kapacitás növelését szem előtt tartva partnerséget kötnek népszerű felhőbányászati szolgáltatókkal.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére!

A BTCMTX-et a közösségi média is a szárnyára kapta

A legtöbb kriptopénzhez hasonlóan a BTCMTX népszerűsége is összefügg azzal, hogy mekkora reklámot kap a befektetőktől és a kriptoközösség nagy részétől.

Úgy tűnik, hogy már a YouTube influencerek is figyelemmel követik a BTCMTX token sorsát. Így például a 386 000 feliratkozóval rendelkező Joe Parys videója a Bitcoin Minetrixről már több mint 7400 megtekintést élt meg. 

Michael Wrubel BTCMTX-et érintő YouTuber videója szintén népszerű, olyannyira, hogy már 16 000-en látták. 

A projekt hivatalos X oldala is felkapott lett, rövid idő alatt több mint 7300 követőt vonzott be.

Összességében el lehet mondani, hogy a Bitcoin Minetrix piaci megítélését nagy mértékben befolyásolja az, hogy a közösségi média felkarolja a tokent, és az, hogy közkedvelt kriptoelemzők is felfigyeltek rá. 

Hasonló történt a nemrég jegyzett Wall Street Memes (WSM) tokennél is, előértékesítési tokenjeit már a vezető tőzsdékre való bevezetés előtt elkapkodták. Sőt, a bevezetés után a WSM árfolyama kifejezetten felfelé ívelő tendenciát követett.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 7.62% $61,363.24
Ethereum ETH 6.37% $3,460.22
BNB BNB 5.31% $416.68
Solana SOL 11.51% $121.3
XRP XRP -1.36% $0.5748
Cardano ADA 1.34% $0.6335
Dogecoin DOGE 17.07% $0.114
Litecoin LTC 1.93% $75.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!