Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
3 memecoin, amely a közeljövőben okozhat még meglepetéseket

3 memecoin, amely a közeljövőben okozhat még meglepetéseket

Miközben a kriptopiacon egy árfolyam-emelkedési hullám figyelhető meg, a mém érmék háza táján is nagy a mozgolódás. A kockázatkedvelő befektetők máris elkezdték annak esélyeit latolgatni, hogy melyikük teljesíthet a legjobban. Íme három mémprojekt, melyek a kriptopiaci jóslatok alapján begyújthatják a rakatáikat.

Meme Kombat: Új, GambleFi előértékesítési token 

Nem is olyan régen egy neves elemző, Jacob Bury érdekfeszítő árfolyam-előrejelzést nyújtott a Meme Kombat számára. Szerinte érdemes megismerni a projektet, és úgy gondolja, hogy a token egyre növekvő népszerűsége az árfolyamban is kiemelkedő eredményeket mutat majd.

meme kombat MK I Cryptofalka

Jelen pillanatban a Meme Kombat még csak az előértékesítési időszakánál jár, így egy fix, kedvezményes árat biztosít az érdeklődő kereskedők számára.

Jacob Bury úgy gondolja, hogy a Meme Kombat sikerének titka abban van, hogy a kriptó szerencsejáték trendet fűszerezi a népszerű mém érmékkel. A végeredmény pedig kiváltképp izgalmasra sikeredett. 

A Meme Kombat tematikája az, hogy a felhasználók fogadhatnak a mém érmék által megvívott, a mesterséges intelligencia által generált csaták végeredményére. Teszi ezt egy alaposan kidolgozott szerencsejáték-mechanizmussal, és többféle választható játékmóddal (egy- és többjátékos). Az első szezont számos másik követi majd, melyek a platformot új karakterekkel, harci módokkal, és jutalmakkal gazdagítják. 

Ahhoz, hogy egy felhasználó fogadhasson, a platform natív tokenjére, $MK-ra lesz szüksége, amely érme szintén egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Kukkantsunk be a Meme Kombat X üzenőfalára, amely nyüzsög a releváns piaci eseményekhez igazodó mémektől.

A Meme Kombat jellemzői már eddig hatalmas előértékesítési sikerrel ajándékozták meg a csapatot, hiszen a cikk írásának pillanatáig több, mint 1,9 millió dollárt gyűjtöttek össze. Egy MK token most 0,205 dollár, így azoknak a kereskedőknek, akik befektetnének a projektbe érdemes nem halogatni a vásárlást, hiszen az ár hamarosan emelkedni fog, és 0,214 dollárért lehet majd a tokenhez hozzájutni.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését!

Dogecoin - Még nem érdemes megválni tőle

A második hosszú távon bullish előrejelzéssel dicsekedő kriptó a Dogecoin. Talán merész a kijelentés, hiszen a token már most is több, mint 11 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával emelkedik ki a többi coin közül. De ha figyelembe vesszük azt, hogy majdnem 90%-kal múlja alul a történelmi csúcsát (ATH), akkor bizony látható, hogy megvan az esélye növekedésre. 

A The Coach nevű elemző szerint a Dogecoin mém érme képes visszaszerezni az ATH-ját, és ezzel motiválja a követőit arra, hogy legyenek türelmesek, és ne adják el a tokent a felfelé vezető úton.

Az elemző egy korábbi, november 16-ai tweetjében azon véleményének ad hangot, hogy a Dogecoin 2024-ben akár az 1 dollárt is elérheti. Elszánt kijelentés, de ha valóra válik, akkor a token a mostani árához viszonyítva majdnem 15-szörös növekedést produkálna.

A Dogecoin az elmúlt egy hónapban nagy lendületet véve újra a figyelem közzéppontjába tonászta fel magát több mint 30%-os emelkedésével. Ez méltó jele annak, hogy a bikák jelenleg a kezükben tartják az irányítást. 

A The Coach egy másik tweetjében, melyben a Dogecoin három napos grafikonját vizsgálja, és ereszkedő háromszög alakzatát látva egy erős fordulatra vár.

Dogecoin chart CMC I Cryptofalka

A mostani bullish lendület legnagyobb hányada annak köszönhető, hogy a Dogecoin csapata bejelentette, decemberben egy fizikai Dogecoin-t repít a Holdra egy DHL holddobozban.

Myro - A Solana kutyája

A Solana (SOL) is belehúzott a mémeskedésbe, például a piacvezető Bonk az elmúlt hónapban elérte a 247 millió dolláros piaci kapitalizációt. Lehetséges úgyan, hogy az árfolyama a piaci hangulatnak köszönhetően megindul tovább felfelé, de jelenleg nem utal jel arra, hogy sokszorosára duzzadna az árfolyam a közeljövőben. 

bonk CMC I Cryptofalka

A Solana egy másik trendi mém érméjében, a Myro-ban talán nagyobb potenciál mutatkozhat. Érdemes nem elfelejteni, hogy a token most nagyjából 18 millió dolláros piaci kapitalizációval bír, így válik sokkal volatilisabbá, magasabb kockázatúvá.

Hasonló a helyzet a LegacyApe-nél, amelynél szintén megvan a lehetősége annak, hogy beindítja a rakétákat, és alacsonyabb piaci kapitalizációja miatt nagyobb a kockázat-nyereség aránya, mint a piacvezető Bonk-nak.

Igaz, hogy a Myro a feni tweet közlésekor még csak  6,7 millió dolláros piaci kapitalizációval szerénykedett, és az árfolyam azóta emelkedett, de még mindig lehet benne felfelé ívelő potenciál.

A Myro a "Solana kutyájának" tartja magát, így becsatlakozik más kutyás mém érmék sorába, ahol a Dogecoin és a Shiba Inu is szerepel.

Myro CMC I Cryptofalka

Mindezek mellett nem elhanyagolható az a tény sem, hogy elmúlt napokban a Myro-t a DEXScreener és a DEXTools is a legtrendibb kriptók sorába emelte.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.66% $64,225.34
Ethereum ETH 0.35% $3,429.43
BNB BNB -0.02% $572.24
Solana SOL 2.31% $161.32
XRP XRP -8.69% $0.5583
Dogecoin DOGE -1.91% $0.1205
Cardano ADA -3.25% $0.4251
Litecoin LTC -0.50% $71.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!