Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
6 különleges coin, amit érdemes megismerned február előtt

6 különleges coin, amit érdemes megismerned február előtt

A kriptoberkekben az a hír járja, hogy a februári hónap is nagyon mozgalmas lesz. Ám a befektetések mindig alapos kutatást igényelnek. Persze a kockázatok ellenére a kriptovaluták óriási lehetőségeket rejtenek magukban. Mutatjuk, hogy mely tokenek népszerűek jelenleg a kereskedők körében!

Bitcoin (BTC) - Minden kriptó atyja

Nagyon úgy néz ki, hogy a BTC kezd talpra állni, hiszen a konszolidáció jelei mutatkoznak a háza táján, és jelen helyzetben rövid távon a Bitcoin árfolyamának fellendülése várható. Hétfőn a token ára 42 000 dollár fölött volt, tehát jól láthatóan a 40 000 dolláros lélektani szint fölé sikerült tornásznia magát. A következő ellenállási szintek valószínű 43 és 45 ezer dollár környékén várhatók.

Forrás: CoinMarketCap

Ráadásul közeleg az áprilisi Bitcoin felezési esemény is, mely során a bányászok jutalma blokkonként 6,25-ről 3,125 Bitcoinra csökken. Mivel korábban a feleződések után mindig új történelmi csúcsot ért el a Bitcoin árfolyama, most is ez valószínűsíthető.

A január 10-én elfogadott Bitcoin spot ETF is egyre népszerűbb a kereskedők körében. Már Kína egyik legnagyobb alapkezelő cége, a Harvest Hong Kong is benyújtotta kérelmét a Bitcoin spot ETF-re, mely egyedülálló esemény a hongkongi értékpapír- és határidős bizottságnál.

A világ első kriptopénze, a Bitcoin cikkünk írásakor 43 351 dolláron áll, ami az elmúlt hét napra nézve közel 9%-os növekedés.

Bitcoin Minetrix - Egyedi Stake-to-Mine mechanizmussal

A BTC felhőbányászatra szakosodott Bitcoin Minetrix (BTCMTX) projektje mostanában kiválóan elkapta a lendületet.

Az ökoszisztéma lényege, hogy amikor a felhasználók bevásárolnak a natív érméből, bányászati kreditekért cserébe stakelhetik is azt.

A bányászati kreditek tulajdonképpen a felhőbányászat kulcsai. Innentől jó világa lesz a stakereknek, mert szükségtelen költséges hardvert vásárolniuk, vagy hosszú éveket tanulmányozniuk a bányászat mikéntjét, hiszen mindezek hiányában is lehetségessé válik a számukra a BTC bányászat. 

A platform szerint a kínált APY kiemelkedő, és 611 000 222 érme került lekötésre. További előértékesítési hírekért csatlakozz a projekt X-fiókjához, mely már elérte a 19,6 ezer követőt.

Az előértékesítés jelen szakaszában 1 BTCMTX tokenért jelenleg 0,0131 dollárt kérnek. Az indulás sikeresnek könyvelhető el, eddig már több, mint 9 millió dollárt sikerült összegyűjtenie a lelkes csapatnak.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

Sponge V2 - Izgalmas mém érme P2E játékkal

A Sponge V2 (SPONGEV2) mém érme egy ERC-20 token, alkotói pedig azok, akik a Sponge (SPONGE) tokent is megálmodták.

Elődje sikere hatalmas volt, anno 2023-ban hatalmasat rallyzott a tőzsdéken.

A SPONGEV2 új köntöst, és további hasznosságot is kapott. Ez egy integrált P2E játék, mely közben lehet használni a projekt natív érméjét. 

Ráadásul a tokennek minden esélye megvan arra, hogy megjelenésekor sikert arasson. Ez a pillanat a küszöbön van, ha a Sponge V2 bejut akár a Binance vagy a Coinbase tőzsdei platformokra is.

Egye kripto YouTuberek bikásan vélekednek róla, például Michael Wrubel is a coin mellett voksol. Jelenleg 0,000580 dollárért tudsz vásárolni a tokenből.

Nézd meg a Sponge V2 előértékesítését!

Meme Kombat - Harcolj a mémekkel jutalmakért!

Vessünk egy pillantást a Meme Kombat (MK) előértékesítésére is! Az eddig összegyűjtött 7,65 millió dolláros összeg azt bizonyítja, hogy a befektetők szeretik a projektet, és megszavazták neki a bizalmat. De ez vajon elegendő lesz a hosszú távú sikerhez?

A token hasznosságot is nyújt egy AI által vezérelt játék képében, mely során 11 mém karakter küzd meg egymással egy előre nem kiszámítható küzdelem során. A felhasználók markát pedig MK jutalmak üthetik, feltéve ha sikeresen fogadtak a győztesre. 

Meme Kombat projektje jelenleg dübörög, és mindenki kíváncsian várja a beígért izgalmas játékot.

Juss hozzá te is az MK érmékhez 0,279 dolláros áron, fizess érte ETH-val, USDT-vel vagy BNB-vel. További információkat a Meme Kombat ökoszisztémájáról a Telegram és az X oldalán találsz.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítsét!

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) az elmúlt hétben nem lehetett túl büszke a teljesítményére, hiszen mintegy 5,61%-ot zuhant. 

Cikkünk írásakor a 2306 dollár környékén kereskedő érme láthatóan bajban van, de vajon mi történhetett vele? A helyzet az, hogy nagy az eladói nyomás a tokenen, és ha ránézünk a grafikonjára, bizony a piros szín az uralkodó, így nem túl fényes a helyzet.

Ami pedig a 24 órás kereskedési volument illeti, több, mint 8,69%-kal nőtt, és jelenleg 6,8 millió dolláros értéket képvisel.

Forrás: CoinMarketCap

Az Ethereum fear and greed indexe jelenleg medvésen 36%-os, és ha csak ezt nézzük, akkor további csökkenés is megelőlegezhető a számára.

Az ETH helyzetét az sem túlzottan támogatja, hogy bár több vállalat is kérvényezte a SEC-től az Ethereum spot ETF-ek jóváhagyását, a végleges döntésre csak május környékén kerülhet sor. Persze még az sem tisztázott, hogy az Ethereumot (ETH) egyáltalán értékpapírnak tartja-e a SEC.

Amíg tehát nem kerülnek elfogadásra a spot ETH ETF-ek, addig lehetséges a további csökkenés, de ha minden jól alakul, akkor az fellendítené az Ethereumot. Mindentől függetlenül az elemzők bizakodóak, és szerintük hamarosan sor kerülhet a spot Ethereum ETF jóváhagyására.

eTukTuk - Zöld startup a fenntartható közlekedésért

Az eTukTuk (TUK) nagy reménysugara a fenntartható közlekedésnek. Az ICO-ja jelenleg már több, mint 622 000 dollárt gyűjtött, tehát a befektetők is megszavazták neki a bizalmat.

A projekt szívügye a a fejlődő országok városi közlekedésének javítása. Eszközei ehhez a blokklánc megoldások és az elektromos tuktuk-ok gyártása, eladása, és egy töltőhálózat fenntartása is.

Ez egy környezetbarát kezdeményezés a javából, mely a fejlődő közösségek számára digitális személyazonosságot és pénzügyi szolgáltatásokat is kínál. A TUK tokent le is lehet kötni, egy érme most 0,026 dollár, melyet használhatsz az ökoszisztémán belüli fizetésekhez is.

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését itt!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.71% $64,052.07
Ethereum ETH -0.57% $3,064.15
BNB BNB 1.19% $560.69
Solana SOL 0.23% $143.88
XRP XRP 3.63% $0.5156
Dogecoin DOGE 2.11% $0.1552
Cardano ADA 8.84% $0.4978
Litecoin LTC 2.39% $82.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!