Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Indul az Algotech (ALGT) előértékesítés, BCH és XMR hírek

Indul az Algotech (ALGT) előértékesítés, BCH és XMR hírek

Az Algotech (ALGT), egy új algoritmikus kriptovaluta kereskedési DeFi platform, ami megkezdi coinjainak előértékesítését. Eközben a piac szemmel tartja a Bitcoin Cash (BCH) és a Monero (XMR) aktuális mozgásait.

TLDR

  • Az Algotech (ALGT) egy figyelemre méltő előértékesítést hozhat el a kripto piacon. 
  • A Bitcoin Cash (BCH) elemzői visszafogottan tekintenek a jövőbeli kilátásokra.
  • A Monero (XMR) új fejlesztéssel érkezett, miközben az XMR árfolyamának növekedése várható

Jó potenciállal bírhat az Algotech (ALGT) előértékesítése a befektetők számára

Az Algotech (ALGT), egy innovatív DeFi token, amely egy algoritmikus kriptovaluta kereskedési platform keretében mutatkozik be. Az Algotech célja, hogy decentralizált és gépi tanuláson alapuló rendszerével új lehetőségeket nyisson meg a kriptovaluta kereskedésben.

Algotech banner.jpg

A platform különlegessége, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára az automatizált stratégiák alkalmazását, amelyek elősegíthetik a hatékony és élvezetes kereskedést. Az Algotech hozzáférhetősége és skálázhatósága miatt különböző méretű kereskedők számára is vonzó lehet.

Az Algotech (ALGT) jelenleg előértékesítési szakaszban van, ahol az érdeklődő befektetők alacsony áron vásárolhatnak, remélve a későbbi potenciális hozamokat. Az előértékesítés öt szakaszból áll, jelenleg az első szakaszban vagyunk, ahol a tokenek ára 0,04 dollár. A projekt tervei szerint tőzsdei bevezetési ár 0,15 dollár lesz.

Megugrott a  Bitcoin Cash (BCH) árfolyama a BTC ETF bevezetése után

2024 január 10-én az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) jóváhagyta a Bitcoin alapú ETF-eket, ami nagy izgalmat keltett a kriptovaluta rajongók körében. Ennek eredményeként a Bitcoin Cash (BCH) árfolyama jelentős emelkedést mutatott, $245-ról egészen $286-ra nőtt a következő napokban.

Ez kötvetően azonban amilyen gyorsan emelkedett, olyan gyorsan is esett vissza a BCH ára egészen a kiinduló pontjáig a medvés hangulatnak köszönhetően. Január 23 és 28 között azonban a Bitcoin Cash ára ismét enyhén növekedni kezdett, 235$-ról 245$-ig emelkedett. Annak ellenére, hogy az árfolyam enyhén nőtt, a Bitcoin Cash iránti kereslet alacsony maradt, ami a csökkenő BCH kereskedési forgalomban is megmutatkozik.

A technikai elemzések szerint a piaci hangulat továbbra is medve jellegű a Bitcoin Cash esetében, az RSI indikátor is 50 alatt van nála.

Algotech banner.jpg

Továbbra is jól tartja magát a Monero (XMR) a kripto piacon

2024 január 16-án a Monero bejelentései szerint béta verzióban megindult a Samourai Wallet, amely Bitcoin/Monero cseréket tesz már lehetővé. Erre a hírre az árfolyam is jól reagált és 156$-ról egészen 166$-ig emelkedett az XMR ára. A Monero (XMR) rajongói ezt nagy sikernek értékelték a privacy-re fókuszáló befektetők számára.

Mindezt a piac rövidtávú, kicsit medvés hangulata ellenére tudta a Monero összehozni. Viszont a kereskedési forgalom mértéke a Moneronál sem volt kiemelkedő, és viszonylag alacsony forgalmakat láthatunk jelenleg.

Az elemzők bullish előrejelzései szerint a Monero (XMR) árfolyama márciusra elérheti a 180 dollárt, míg a bearish előrejelzések szerint van esély arra, hogy akár 150 dollárra csökkenjen.

További információk az Algotech (ALGT) előértékesítésről

Algotech közösség

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.94% $65,699.54
Ethereum ETH -3.73% $3,450.54
BNB BNB -1.44% $596.21
Solana SOL -7.70% $136.68
XRP XRP 0.42% $0.4913
Dogecoin DOGE -9.81% $0.1218
Cardano ADA -7.86% $0.3804
Litecoin LTC -6.04% $73.43
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!