Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Nasdaq és a Cboe jelentős változásokat hozhatnak

A Nasdaq és a Cboe jelentős változásokat hozhatnak

A fejlesztés nem csupán új lehetőségeket nyit meg a piacon, hanem megerősíti a Bitcoin és más digitális valuták piaci elfogadását is.

Új Horizont a Digitális Pénzvilágban

A kriptovaluták világa izgalmas fordulóponthoz érkezett az elmúlt napokban, amikor a Nasdaq és a Cboe történelmi lépést tettek a Bitcoin Exchange Traded Fund (BTC ETF) opciós kereskedésének elindítása felé. 

Ez a fejlesztés nem csupán új lehetőségeket nyit meg a piacon, hanem megerősíti a Bitcoin és más digitális valuták piaci elfogadását is.

A Nasdaq és a Cboe Innovációja

A Nasdaq a BlackRock iShares Bitcoin Trust opcióinak jegyzésére és kereskedelmére irányuló szabálymódosítást nyújtott be, míg a Cboe hasonló kérelmet terjesztett elő a Bitcoinot tartó ETP-k opciós kereskedésére.

Ez a fejlemény azután következett be, hogy a Cboe BTC ETF-et indított el, összesen hatot, amelyeket az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) nemrégiben jóváhagyott.

ETF szakértők is nyilatkoztak

A szakértők, mint például a Bloomberg ETF elemzője, James Seyffart, optimistán várják az opciós kereskedés jóváhagyását, ami akár már február végéig vagy legkésőbb szeptember 21-ig megtörténhet. 

Az opciós kereskedés bevezetése "a következő logikus lépés" a BTC ETF-ek világában, nyitva állva a befektetők számára, hogy a Bitcoin árváltozásából profitáljanak anélkül, hogy magát a kriptovalutát birtokolnák.

A Nasdaq és a Cboe jelentős változásokat hozhatnak

A Nasdaq és a Cboe lépései jelentős változásokat hozhatnak a Bitcoin és más kriptovaluták kereskedelmében. Az opciók bevezetése nem csak költséghatékonyságot és növelt fedezeti stratégiákat kínál, hanem új távlatokat is nyit a kriptopiac számára.

Ezek az újítások lehetővé teszik a befektetők számára, hogy sokkal rugalmasabban és kockázatkezelő módon közelítsenek a Bitcoin befektetésekhez. Az elkövetkezendő hónapok döntőek lesznek a kriptovaluta piacán, és mindenki izgatottan várja, hogy megtapasztalhassa, hogyan alakul ez az új korszak a digitális valuták világában.

A Nasdaq és a Cboe újításai új fejezetet nyithatnak a kriptovaluták történetében, a digitális pénznemeket egy lépéssel közelebb hozva a mainstream elfogadáshoz.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.59% $64,139.57
Ethereum ETH 0.17% $3,421.2
BNB BNB 0.34% $571.86
Solana SOL 2.43% $161.13
XRP XRP -6.79% $0.5532
Dogecoin DOGE -0.91% $0.1202
Cardano ADA -2.76% $0.424
Litecoin LTC -0.33% $71.4
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!