Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kiszivárgott az első börtönfotó Sam Bankman-Friedről

Kiszivárgott az első börtönfotó Sam Bankman-Friedről

Az FTX egykori vezérigazgatóját, Bankman-Friedet öt másik rabbal fotózták le, köztük "G Lockkal", aki megosztotta a médiával SBF börtönbeli életét.

Borostával és lefogyva áll a kamera előtt a volt FTX alapító

Az egykori FTX vezérigazgató, Sam Bankman-Fried szakállal és kissé lefogyva látható egy a New York-i Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetből frissen előkerült fotón.

A képet a független kriptoriporter Tiffany Fong osztotta meg egy interjúban, amelyet egy volt börtönlakóval készített, akit csak "G Lock" néven ismerhetünk meg.

Fong a képet Sam Bankman-Fried első és egyetlen nyilvánosságra hozott fotójaként írta le azóta, hogy 2023. augusztusában bűnösnek találták.

A fotón, amely állítólag 2023. december 17-én készült, Bankman-Fried szakállasan és feltűnően soványabban látható, miközben öt másik rab mellett áll.

Korábbi börtöntársa osztott meg információkat SBF-ről

Fong egy rövid részletet is feltöltött egy jelenleg még kiadatlan interjúból, amelyet G Lockkal készített, aki Bankman-Frieddel közvetlen kapcsolatban volt, amíg ő a börtönben tartózkodott.

"Nyilvánvalóan lefogyott, és úgy hallottam, hogy nem nagyon zuhanyozik. Nem olyan borotvált, mint régen, de nyilvánvalóan sok mindenen megy most keresztül" - mondta Fong.

G Lock úgy jellemezte Bankman-Friedet, mint aki "baromi furcsa", de elismerte, hogy "jó srácnak" tartja.

Bár Bankman-Fried nem borotválkozott vagy zuhanyozott, G Lock szerint nem él nehéz időszakot a börtönben, és hozzátette, hogy az FTX volt vezérigazgatóját nem érte komolyabb erőszak vagy megfélemlítés az MDC-ben való tartózkodása alatt.

Nevezetesen, G Lock úgy jellemezte Bankman-Friedet, mint aki "gengszterebb", mint az amerikai rapper Tekashi Six Nine, mivel a rapperrel ellentétben Bankman-Fried soha nem "köpött be" senkit a börtönben.

A kriptovilág az X-en gúnyolódott Sam Bankman-Frieden

Ha ez valóban SBF a fotón, akkor a börtönélet nem kíméli” - írják a social médián. Közben mások viccelődtek, hogy Bankman-Fried-et „bandába” kényszerítették a börtönben.

"SBF úgy néz ki, mintha az év albumát készülne kiadni" - viccelődött egy másik felhasználó.

A klip végén Fong elmondta, hogy a börtönben Bankman-Friedet azért is kifigurázták, mert Caroline Ellisonnal randizott, sőt az egykori FTX alapító és rabtársai együtt ültek le, hogy megnézzék a Big Short szerzőjének, Michael Lewisnak a mostanra elhíresült 60 Minutes interjúját, amelyet a Bankman-Friedről szóló Going Infinite: The Rise and Fall of a New Tycoon című életrajzának megjelenésével egy időben adtak le.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.26% $67,147.86
Ethereum ETH 0.05% $3,520.45
BNB BNB 0.07% $594.47
Solana SOL 2.97% $173.97
XRP XRP 3.73% $0.5975
Dogecoin DOGE 7.11% $0.1343
Cardano ADA -0.47% $0.4377
Litecoin LTC -0.26% $73.42
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!