Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
64 millió dollár 2 nap alatt: menekül a tőke a Huobi tőzsdéről

64 millió dollár 2 nap alatt: menekül a tőke a Huobi tőzsdéről

A Huobi kriptotőzsdének folyamatos pletykákkal kell szembenéznie a stabilcoin tartalékaival és a kínai hatóságok állítólagos vizsgálatával kapcsolatban.

2 nap alatt 64 millió dollár evakuált a tőzsdéről

A Huobi kriptopénz tőzsde augusztus 5-6. között 64 millió dollár értékű kiáramlást tapasztalt, a fizetőképességéről szóló folyamatos pletykák közepette, és hogy a kínai hatóságok nyomoznak a vezetők ellen. A hétvégi kiáramlások következtében a tőzsde teljes zárolt értéke (TVL) 2,5 milliárd dollárra csökkent. Augusztus 4-én jelentek meg először olyan pletykák, hogy a tőzsde vezetőségét letartóztatták Kínában, egy állítólagos vizsgálat részeként, amely a tőzsdének a szerencsejáték-platformokkal folytatott ügyleteivel kapcsolatos. A Huobi szóvivője álhírnek minősítette az állításokat.

Bercoin bercode I Cryptofalka

Több vezető is távozott a Huobitól az elmúlt hetekben, bár nem világos, hogy a távozásnak köze van-e a kínai vizsgálatokhoz. Az X közösségi médiaplatformon a Huobi közösségi médiáért felelős vezetője azt mondta, hogy a pletykák nem igazak, és hogy a tőzsde "jelenleg jól működik".

Fizetésképtelenség fenyegeti a Houbi kriptotőzsdét?

A kriptotőzsde állítólag fizetőképességi problémákkal is küzd. Adam Cochran fintech vezető saját bejegyzésében megjegyezte, hogy a cég fizetésképtelenné válhat a Tether állományának következetlenségei miatt. huobi I Cryptofalka Cochran a DeFiLlamán elérhető on-chain adatokkal alátámasztva rámutatott, hogy az USDT és az USD Coin együttesen, a Huobi kevesebb mint 90 millió dollárnyi eszközzel rendelkezett augusztus 5-én. A tőzsde legutóbbi Merkle Tree auditja azonban felsorolja, hogy "a Huobi felhasználók 630 millió USDT-t tartanak, és a pénztárca egyenlege 631 millió USDT dollár". Cochran szerint "a Huobi konkrétan fizetésképtelen". A DefiLlama augusztus 6-i adatai szerint a Huobi tárcák mindössze 72 millió dollárt tartottak USDT-ben és USDC-ben együttesen.

Justin Sun dönti be a Huobit?

Cochran szerint a Huobi USDT eszközeinek csökkenése Justin Sun, a kriptopénzek világának kiemelkedő alakja és a Tron hálózat alapítója által tett lépésekhez köthető. Sun-t azzal vádolják, hogy a Huobi felhasználók vagyonát decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazásainak támogatására használta, ezáltal felduzzasztotta a hozamot, hogy több tőkét vonzzon a Huobiba. huobi I Cryptofalka A Huobi eddig hivatalosan nem tisztázta a fizetésképtelenségről szóló pletykákat és a láncban lévő adatok valamint az auditjelentés közötti eltéréseket. A tőzsde továbbá más joghatóságokban is kihívásokkal néz szembe. A malajziai értékpapír-felügyeleti hatóság végrehajtási intézkedése miatt a tőzsde májusban kénytelen volt bezárni működését az országban.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.95% $61,093.18
Ethereum ETH -2.00% $3,005.65
BNB BNB -0.50% $533.33
Solana SOL 0.70% $133.82
XRP XRP 1.01% $0.4976
Dogecoin DOGE -3.42% $0.1483
Cardano ADA -1.32% $0.4456
Litecoin LTC 0.47% $79.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!