Vitalik Buterin is megvált az Ethereum készlete egy részétől

Szerző: | aug 19, 2020 | Ethereum hír, Kriptovaluta

Charlie Lee után az Ethereum fejlesztője, Vitalik Buterin is nyilatkozott arról, hogy milyen árfolyamon adott el saját projektjének készleteiből. 😯

 

Vitalik Buterin, az Ethereum alapítója is profitot realizált

Egy másik vezető altcoin, a Litecoin alapítója Charlie Lee után Vitalik Buterin-ről, az Ethereum alapítójáról is kiderült, hogy adott el saját projektének készleteiből. Vitalik Buterin a Twitteren osztotta meg, hogy 700 dolláron vált meg az Ethereum készlete egy részétől, melyet fiatra való átváltásra és adományozásra fordította. Legutóbb 2018 májusában ért 700 dollárt egyetlen Ethereum (ETH).

 

Vitalik Buterin Ethereum eladás I Cryptofalka

Forrás: Cointelegraph.com

 

Az azonban nem ismert, hogy mekkora is lehet Vitalik Buterin teljes Ethereum készlete. De az nem valószínű, hogy az Ethereum alapítója megvált volna teljes ETH készletétől.

Arról is nyilatkozott, hogy az Ethereum Foundation alapítványa szinte a mindenkori Ethereum All Time High (ATH) közelében adta el készleteit. Pontosan 1200 dolláron váltották át a vezető altcoint fiat pénzre, ez igazán közel volt az 1400 dolláros mindenkori csúcshoz. Jelenleg 412 dollárt ér egyetlen Ethereum (ETH).

 

Vitalik Buterin Ethereum eladás I Cryptofalka

Ethereum dollár árfolyam

 

Az Ethereum Foundation kiszállójáról Eric Weinstein osztott meg információt egy korábbi podcastben, ahol arról beszélt, hogy közel 70 000 Ethereumtól váltak meg. Ez már egy olyan jelentős készlet, aminek erős hatása lehet az árfolyamra is. Ezért valószínűleg nem ez indította el, de ez is közre játszhatott az Ethereum 2017-es bedőléséhez.

Miután is az 1400 dolláros Ethereum árról egészen 80 dollárig csökkent a vezető altcoin árfolyama. Azóta a Bitcoinhoz hasonlóan az Ethereum is erőset tudott pattanni, jelenleg 412 dollárt ér.

Nem a legbiztatóbb, amikor egy projekt fejlesztője megválik saját termékétől, de amikor ezt nyíltan felvállalja az azért erősen mutatja, hogy nincs mit takargatnia. Szó sincs semmiféle kapitulációról, ugyanis az Ethereum 2.0 fejlesztése továbbra is gőzerővel halad. Valószínűleg Vitalik Buterin készlete egy töredékétől vált meg és realizált minimális profitot.

 

Ha meghallgatnád, hogy mi is az az Ethereum:

 

Ha pedig érdekel Charlie Lee és a Litecoin hasonló sztorija:

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.