1,7 milliárd dollár zúdult az Ethereum Classic ökoszisztémába

Szerző: | aug 2, 2022 | Kriptovaluta

Míg az Ehtereum a Merge frissítéssel készül a PoS konszenzus miatt, addig az Ethereum Classic felkeltette a bányászok és a befektetők figyelmét.

 

Az Ethereum Classic felerősödött

Az Ethereum blokklánc Merge frissítése előtt az Ethereum Classic (ETC) továbbra is nagy érdeklődést vált ki a kriptovaluta befektetők körében. Az érdeklődést az Ethereum Classic vásárlása tükrözi, miszerint a tokenbe történő jelentős tőkebeáramlás történt. Július 30-án az Ethereum Classic piaci kapitalizációja 5,33 milliárd dollár volt, ami 1,69 milliárd dolláros beáramlást jelent.
 
Ez 46%-os növekedést jelent a július 23-i 3,64 milliárd dollárhoz képest. A piaci méret megugrása mellett az ETC értéke is emelkedett, a token egy héten belül több mint 50%-ot erősödött.
 
Ethereum classic | Cryptofalka

Forrás: coingape.com

 

 

A Merge hatással van az ETC-re

Az elmúlt héten az ETC gyors felfelé ívelő mozgást mutatott. Az általános kriptopiaci emelkedés mellett a Merge frissítés ETC bullokat váltott ki. Nevezetesen, a frissítés átállítja az Ethereum blokkláncot az energiaigényes Proof-of-Work (PoW) protokollról a Proof-of-Stake (PoS) mechanizmusra.
 
Az Ethereum Classic vonzani fogja azokat az Ethereum bányászokat, akik a frissítés után már nem tudják Ethereum bányászatra használni a gépüket. A bányászoknak csak kisebb változtatásokra lesz szükségük ahhoz, hogy megkezdhessék a bányászatot az Ethereum Classicon. Az is várható, hogy a jelenlegi Ethereum hash arány valószínűleg átáll az ETC hálózatra, így ez a legkényelmesebb megoldás a migráló bányászok számára. A bányászok ezzel elkerülik, hogy berendezéseik használhatatlanná váljanak.
 
 
 
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

 

Vitalik Buterin is támogatja az ETC bányászatot 

A tőkebeáramlás és az ár-rally azután következett be, hogy az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin megjegyezte, hogy az ETC hálózat tudja fogadni a proof of work Ethereum bányászokat.
„Az Ethereum Classic közössége nagyon barátságos, minden bizonnyal szívesen látják a PoW rajongóit. Ha szereted a PoW mechanizmust, akkor használd az Ethereum Classicot. Ez egy teljesen jó lánc” – mondta Buterin.
Összességében elmondható, hogy a folyamatban lévő ETC-rally összhangban van a jelentősebb Ethereum frissítések idején felfelé ívelő ármozgással. Például 2021 áprilisában az ETC rally jelentősen egybeesett az Ethereum berlini frissítésével. Az Ethereum bányászok várható belépésével az ETC hálózat fejlesztői is támogatást kaptak a blokklánc fejlesztéséhez.
 
Az AntPool, a kriptovaluta bányászati ​​hardver óriás és Bitmain-hez kapcsolódó bányászati ​​pool vezérigazgatója nemrégiben felfedte, hogy a vállalat 10 millió dollárt fektetett be az ETC ökoszisztémába.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.