Ethereum Classic bejelentette a következő nagy frissítést

Szerző: | jún 29, 2021 | Kriptovaluta

Az újonnan bejelentett Hard Fork növeli az Ethereum Classic (ETC) biztonságát, valamint jelentősen csökkenti a tranzakciós költségeket.

 

Régi klasszikusból úttörő?

Hétfőn az Ethereum Classic (ETC) blokklánc fejlesztői átfogó újításokat jelentettek be a projekt legújabb verziójának megvalósítására, amelyet most Július végén terveznek elindítani. A frissítés, amelyet a közösség ”Magneto” névre keresztelt, magában foglalja a négy fő Ethereum fejlesztési javaslatot (EIPs), amelyekről először az Ethereum berlini frissítésében lehetett hallani az év elején.

Ezeknek a javaslatoknak célja a hálózat biztonságának javítása, ugyanakkor a GAS-díjak csökkentése azáltal, hogy a címeket és kulcsokat egy helyen tárolják, hogy a felhasználók egyetlen tranzakcióval hozzáférhessenek.

ETC.hardfork.gas

 

Az ETC Morder és Kotti nevezetű teszthálózatának béta tesztelése június 2-án, illetve június 9-én kezdődött. A Magneto fejlesztésnek hivatalosan érvénybe kell lépnie, miután ezek a tesztek lezárultak.

Stevan Lohja, a Mantis fejlesztői kapcsolatokért felelős menedzsere, elmondta az Ethereum Classic (ETC) közösségének:

„A sikeres érvénybelépés biztosítása érdekében kérjük az ETC felhasználókat, hogy frissítsék szoftverüket egy Magneto-kompatibilis verzióra, ha még nem tették meg. Amennyiben nem csomópontokat vagy szolgáltatásokat üzemeltet, de más szolgáltatásokon keresztül használja az ETC-t, akkor ellenőrizze azt a szolgáltatást, hogy biztosan támogatják-e a Magneto fejlesztést. “

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Minden kezdet nehéz, ezt az Ethereum Classic különösen tudja

Az Ethereum Classic eredetileg nehéz körülmények között jött létre még 2016-ban. A protokoll az Ethereum (ETH) mainnet-jéből származik, egy 60 millió dolláros hackelés miatt. A csalást követően az Ethereum fejlesztői úgy döntöttek, hogy visszavonják a rosszindulatú tranzakciókat, megkísérelve megkerülni a hackert és visszaszolgáltatni az ellopott coinokat tulajdonosaiknak.

 

Egyesek úgy vélték, hogy ezeknek a tranzakcióknak a visszavonása valójában felülbírálja az Ethereum egyik alaptételét – ”A kód  törvény”. Ezek a felhasználók úgy vélték, hogy jobb elfogadni a veszteséget, és tanulni azokból a mérnöki hibákból, amelyek lehetővé tették a hackernek, hogy megfúrják az alapokat. Ennek eredményeként az Ethereum Classic projekt különvált az Ethereumtól annak érdekében, hogy megőrizze azt, amit egyesek a blokklánc legszilárdabb alapjának tartottak.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

Összefoglalva

Az Ethereum történetében a 2016-os év rendkívül válságosnak tekinthető. A forintba átszámolva, több milliárdos kárt okozó támadás, nagyfokú bizalmatlanságot és kétséget ébresztett. mind a felhasználókban, mind a fejlesztőkben. Ebből kifolyólag az Ethereum Classic tekinthető a közösség válaszaként is, a 2016-os eseményekre. Fejlesztői igyekeznek lassan és átgondolva fejleszteni a projektet, azonban a mostani fejlesztés az eddigieknél nagyobb volumenű.

Az új fejlesztések rendkívül kedvező feltételeket biztosítanak majd. Az ETC mind befektetői, mind technológiai szempontból nagy figyelmet kapott, ezért érdemes lehet figyelemmel kísérni a következő hónapokban.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka