A bálnák elkezdték újratölteni a Bitcoin készletüket

Szerző: | máj 22, 2021 | Kriptovaluta

Végre újra pozitív híreket olvashatunk a Bitcoinról, miszerint egy titokzatos bálna elkezdte újratölteni a Bitcoin készletét.

Hatalmas lejtmenet volt a kriptovaluta piacon az elmúlt héten. Jöttek a negatív hírek, likvidálva lettek a pozíciók, lavinaszerűen indult meg az árfolyam lefelé. Viszont végre egy pozitív hír, ami azt mutatja, hogy sokak számára már most is igazán kedvező áron fut a Bitcoin.

 

Bitcoint tankolnak a bálnák

Egy Itsblockchain publikáció szerint, egy titokzatos bálnának május 15-én, 18-án és 19-én három külön vásárlás során sikerült 3521 BTC-t felvásárolnia. Az első vásárlás május 15-én 753 BTC volt, és néhány nappal az immár hírhedt május 19-i gyors összeomlás előtt érkezett. Az ezt követő 965 BTC és 1803 BTC vásárlások a piac zuhanása közben történtek.

Bitcoin bálna I Cryptofalka

Forrás: https://regardnews.com/

A három vásárlás átlagos ára 50 050, 44 782 és 41 897 dollár volt. Érdekes, hogy ugyanez a bálna május 9-én 3000 Bitcoint tett piacra átlagosan 58 503 USD áron. Korábbi tranzakcióként ugyanez a bálna állítólag januárban közel 12 000 BTC-t vásárolt fel 35 000 és 40 000 USD közötti áron, majd később újra felhalmozott.

A piaci szereplők figyelemmel kísérik a bálnát és megpróbálják felmérni a tevékenységét, ugyanis a nagy bálnák képesek befolyásolni az árakat azzal, hogy nagy mennyiségű kriptovalutát dobnak piacra vagy vásárolnak fel. 

A Bitcoin ára szerdán rövid ideig 30 000 dollár alá süllyedt, de azóta csaknem 35% -ot növekedett. Ennek ellenére a legnagyobb digitális valutát 37%  választja el a legutóbbi 64 000 dollár feletti csúcstól. A cikk írásakor a Bitcoin ára elérte a 41 000 dolláros árfolyamot. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Összegzés

A nagy korrekciók nem újdonságok a tapasztalt kriptovaluta kereskedők számára, de a legutóbbi visszahúzódás mérete sokakat meglepett. Az árfolyam alján, a Bitcoin több mint 53% -ot korrigált április 14. és május 19. között. 

Meg kell még nézni, hogy a hanyatlás negatívan hatott-e a bikapiacra, vagy egy 2013-as stílusú korrekció közepén vagyunk-e az év későbbi nagy fellendülése előtt. A négyéves ciklus elmélete szerint, ha a Bitcoin megismétli az elmúlt ciklusokat, akkor a jelenlegi bikapiac 2021 negyedik negyedévében vagy 2022 elején tetőzhet.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka