A Binance akkreditációt szerzett Kanadában és Bahreinben

Szerző: | dec 28, 2021 | Kriptovaluta, Tőzsde

Ha a Binance bahreini kérelmét végleg jóváhagyják, akkor ez lesz a tőzsde első hatósági engedélye a közel-keleti és észak-afrikai régióban.
 
 

A Binance eleget tett a követelményeknek

A kriptotőzsde elvi engedélyt kapott a Bahreini Központi Banktól, hogy kriptoeszköz-szolgáltatóként működjön a Bahreini Királyságban. A közlemény szerint az elvi jóváhagyás az első a tőzsde számára a közel-keleti és észak-afrikai régióban.
 
Binance I Cryptofalka

Forrás: https://totalkrypto.com/

 
A Binance vezérigazgatója, CZ egy nyilatkozatában azt mondta, hogy a nemzeti szabályozó hatóságok jóváhagyása „alapvető fontosságú a kripto- és a blokkláncok iránti bizalom kialakításához, valamint a tömeges elfogadás további javításához”. Abdulkarim Hadzsi, az ország központi bankjának engedélyezési igazgatója szerint teljeskörű engedélyezésről. Kiemelte Bahreint, mint ideális helyszínt a Binance számára, hogy a régióban létrehozza központját.
 
A CBB „elvi jóváhagyása” azt jelenti, hogy a tőzsdének továbbra is át kell mennie a teljes jelentkezési folyamaton. Abdulla Haji, a CBB engedélyezési igazgatója megerősítette a lépést, és azt mondta a Bloombergnek, hogy amint a Binance teljesíti a követelményeket, az engedélyezés „formaságok kérdése”. Haji szerint a Bahreini Királyság „tökéletes hely” a Binance számára, hogy a MENA régióban felállíthassa központját.
“A nemzeti szabályozó hatóságok, például a Bahreini Központi Bank elismerése és jóváhagyása elengedhetetlen a kriptovaluták és a blokkláncok iránti bizalom kialakításához, és elősegíti a tömeges elfogadás további javítását” – mondta Changpeng Zhao, a Binance alapítója és vezérigazgatója.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

A kriptotőzsde Kanadában is terjeszkedik

Meglepő lépésként a cég kripto finanszírozási engedélyt kapott Kanadában is, amelyet Binance Canada Capital Market néven jegyeztek be. A tőzsde új leányvállalata digitális eszközöket, pénzátutalásokat, devizát fog kezelni és pénzszolgáltató üzletágként (MSB) fog működni. CZ megerősítette az engedélyezést a Twitteren. Elmondta, hogy a vállalat izgatottan várja ügyfélszolgálati csapatát az ügyfelekkel és más kriptocsere-piacokkal.
 

A FINTRAC-tól kapott pénzügyi engedély 2024. december 31-én jár le.

 

Nehéz év volt a Binance számára

Kihívásokkal teli év volt a Binance számára, mivel az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Japánban, Olaszországban és a világ számos más országában a szabályozó hatóságok figyelmeztették a tőzsdét, hogy engedély nélküli tevékenységet végez. Néhány joghatóság még végrehajtási eljárást is indított a Binance ellen illegális tevékenységek miatt.
 
Legutóbb a török ​​Pénzügyi Bűnügyi Nyomozó Testület (MASAK) szabott ki közel 750 000 dolláros pénzbírságot Binance helyi szervezetére a pénzmosás elleni szabályok állítólagos megsértése miatt. A hónap elején a tőzsde visszavonta a szingapúri engedély iránti kérelmét, és kijelentette, hogy mostantól a városállamban végzett tevékenységét egy „blokklánc innovációs központtá” alakítja át.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.