A Tokiói Egyetem a metaverzumban tart képzéseket

Szerző: | júl 28, 2022 | Kriptovaluta

A Tokiói Egyetem, más néven Todai, az év folyamán számos tanulmányi programot kínál, amelyek a metaverzumban zajlanak.

 

Metaverzumban tartanak egyetemi képzéseket

A The Asahi Shimbun helyi hírügynökség szerint a kurzusokat a középiskolásoknak és a munkaerőpiacon dolgozó felnőtt tanulóknak kínálják majd.
 
Metaverzum | Cryptofalka

Forrás: thenationview.com

 
A metaverzum tanulmányi programok a Todai Mérnöki Kar és a mérnöki vonatkozású posztgraduális iskolák ellenőrzése alatt fognak működni. A tanfolyamot elvégző hallgatók oklevelet kapnak. A projektet azért indították el, hogy pótolják a “digitális átalakításon” és a “fejlett technológiákon” dolgozó képzett személyzet hiányát.
 
Az egyetem tisztségviselői azt is hangsúlyozták, hogy a metaverzumban való tanulás egy olyan helyzetet is teremt, amelyben „kortól, nemtől, társadalmi helyzettől és lakóhelytől függetlenül bárki megismerheti a mérnöki és információtudományt”.
 
 
 
 
A kriptovalutákat és az NFT-ket nem említették külön. Mivel az ország számos népszerű metaverzum projektnek ad otthont, valószínűleg szó esik majd a blokklánc alapú platformokról is. A középiskolás diákok bevezető képzést kapnak az ökoszisztémáról, valamint megismerhetik a mérnöki, tudományos és más kapcsolódó területeken lévő munkalehetőségeket.
 
A tartalmat online és személyes leckéken vegyesen kapják meg. Az egyetemisták és a már dolgozók lehetőséget kapnak az átképzésre/továbbképzésre a mesterséges intelligenciára (AI), a következő generációs kommunikációs technológiára és a vállalkozói oktatásra összpontosító online kurzusokon keresztül. Arra is törekedni fognak, hogy több nőt vonzzanak a programok tanulmányozására, mivel problémaként azonosították a női képviselet hiányát a mérnöki területen.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Japán és a metaverzum

Japánban több figyelemreméltó méltó metaverzum projekt is zajlik. Július 25-én a Japan Today arról számolt be, hogy egy fukuokai csoport, a JACFA virtuális támogatási szobát indított a SecondLife Metaverse platformon. A csoport kifejezetten azon dolgozik, hogy a hikkikomorit – olyan visszahúzódó embereket, akik lényegében nem hajlandók elhagyni otthonaikat – visszaintegrálják a társadalomba.
 
Továbbá a niigatai NSG College League keretében összesen 29 kereskedelmi iskola (szépség, sport, technológia, vendéglátás stb.) 3800 diákja a metaverzumban tartotta 2022-es tanévnyitó ünnepségét. Így mindenki könnyedén részt vehetett a rendezvényen a COVID-19 fertőzés kockázata nélkül.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.