Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
50 kritikus projekt a BNB blokkláncon amikbe ne fektess

50 kritikus projekt a BNB blokkláncon amikbe ne fektess

A BNB blokklánc Red Alarm figyelmeztető rendszere listázza a kockázatos projekteket, amikbe nem érdemes befektetni, mert rug pull lehet a vége.

 

BNB blokkláncon figyelik a gyanús projekteket

A Binance kriptotőzsde által létrehozott BNB Chain blokklánc több mint 50 láncon belüli projektet azonosított, amelyek jelentős kockázatot jelentenek a felhasználók számára. Olyan nyilvánvaló jellemzők alapján jelzi a problémás projekteket, amelyeket korábban csalásokban, rug-pullokban és adathalászatokban használtak.
 
BNB blokklánc kritikus projektek I Cryptofalka Forrás: Binance
 
A Dogecoinra (DOGE) és a Binance-re emlékeztető, valamint a pandáknak, kiborgoknak és koaláknak szentelt kripto melléktermékek is felkerültek a megbízhatatlan és magas kockázatú projektek listájára. A BNB Chain figyelmeztető funkcióját azért hozták létre, hogy megvédje a befektetőket az esetleges rug-pull csalásoktól. A jelzőrendszer két fő kritérium alapján jelöli meg a projekteket: ha a szerződés eltér attól, amit a projekttulajdonosok hirdettek, vagy ha a szerződés olyan kockázatokat rejt, amelyek befolyásolhatják a felhasználók pénzét.
 
Gwendolyn Regina, a BNB Chain befektetési igazgatója elmondta, hogy a Red Alarm rendszer csak júliusban 3300 szerződést elemzett. A vállalat a jövőben fejleszteni kívánja a rendszert további stratégiák kidolgozásával az ökoszisztéma megtévesztő gyakorlatainak kiemelésére. A nem tesztelt új projekteket, a rendszer megjelöli olyan látszólagos jellemzők alapján, amelyeket korábban átverések, rug pullok és adathalászat során használtak.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Ennek eredményeként a kockázatos projektek valós idejű azonosítása proaktív intézkedésként szolgál a befektetői tőke védelmében. A Red Alarm azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felmérjék a projekt kockázatait a szerződés címének megadásával, hogy kiderüljön, vannak-e logikai hibák vagy épp csalási kockázatok. A BNB Chain blokklánc intézkedései mellett a befektetési igazgató azt javasolja a befektetőknek, hogy „végezzék el saját kutatásaikat” is.
 
 
Csakúgy mint a befektetők, a jó szándékú projektek is ki vannak téve a támadásoknak és a csalásoknak. A Velodrome Finance, egy kereskedési és likviditási piac, nemrégiben 350 000 dollárnyi elveszett forrást térített vissza, miután a támadást egy belső vizsgálatot követően saját csapatának egyik tagjára vezette vissza.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.34% $63,765.7
Ethereum ETH -0.18% $3,065.61
BNB BNB 1.51% $558.06
Solana SOL 4.31% $145.21
XRP XRP 0.01% $0.501
Dogecoin DOGE 0.81% $0.1514
Cardano ADA 3.31% $0.4695
Litecoin LTC -0.44% $81.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!