Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Grayscale 25 tokennel bővítheti a portfólióját

A Grayscale 25 tokennel bővítheti a portfólióját

A Grayscale 25 altcoinnal egészítheti ki a portfólióját, köztük a VeChain (VET), az Iota, a Monero (XMR) és az Axie Infinity (AXS).

 

Bővül a Grayscale kripto-portfólió

A világ legnagyobb kriptoeszköz-kezelő figyelmébe a következő digitális eszközök kerültek: Algorand (ALGO), Arweave (AR), Bancor (BNT), BitTorrent (BTT), Bora, Convex (CVX), Cosmos (ATOM), Decred (DCR), Elrond (EGLD), Enjin (ENJ) ), Fantom (FTM), Gala, Gelato (GEL), Hélium (HNT), Holo (HOT), Oasis Network (ROSE), Secret (SCRT), Spell Token (SPELL), Stacks (STX), The Sandbox (SAND) ), a Universal Market Access (UMA) és a Yield Guild Games (YGG).

A mérlegelés alatt álló eszközeihez hozzáadott 25 érme mellett a Grayscale azt is közölte a honlapján, hogy hozzáadta az Amp-t a Grayscale DeFi alapjához.

[embed]https://twitter.com/Grayscale/status/1485735645142265857[/embed]

A Grayscale jelenlegi, 15 kripto-befektetési termékből álló termékcsaládja 55 milliárd dollár értékű vagyonnal rendelkezik (AUM). A Grayscale Bitcoin Trust és a Grayscale Ethereum Trust 31,2 milliárd dollárt tesz ki a kezelt vagyonból. A Grayscale DeFi Fund jelenleg 7 millió dollárral rendelkezik, és 2021 júliusi alapítása óta 35,8%-os csökkenést mutat. A CoinGecko szerint a jelenleg számításba vett érmék közül sok a piaci kapitalizáció alapján a legjobb 100 érme közé tartozik.
 
A VeChain (VET) eredetileg ERC-20 tokenként indult az Ethereum hálózaton 2015-ben, de azóta a VeChainThor blokklánc natív tokenjévé vált. A tokent és a hálózatot az iparágak az ellátási lánc nyomon követésére és kezelésére használják. Az Iota projektet 2015 végén alapították, és az Iota blokklánc natív tokenje, amely segít az eszközöknek csatlakozni a tárgyak internetéhez. Az AXS az elmúlt évben hatalmas sikert aratott, az Axie Infinity játék irányítási tokenje. 2021. január 26-án még csak 0,97 dolláron volt az árfolyam 48 millió dolláros piaci kapitalizáció mellett, most pedig 51,90 dollár körül mozog 3,6 milliárd dolláros piaci kapitalizáció mellett.
 

A Coinbase is új tokenekkel bővíti palettáját

A Coinbase közel 4 milliárd dollár napi kereskedési volumennel a harmadik legnagyobb kriptotőzsde a világon. A cég szerdán négy viszonylag ismeretlen token kereskedésének lehetőségét indította el platformján. A négy érme Cryptex (CTX), DIA, Maple (MPL) és Unifi Procol DAO (UNFI). A piaci kapitalizáció alapján jelenleg ezek a tokenek egyike sem haladja meg az első 500-at, de a felsorolásukkal a Coinbase hű marad szavához, miszerint „sokkal több érmét és tokent tesz elérhetővé 2022-ben”.

[embed]https://twitter.com/CoinbaseExch/status/1486041704276893703[/embed]

A Cryptex csapata nyilatkozott a listázásról és céljairól. Arra a kérdésre, hogy egy kis kriptoprojekt hogyan profitálhat egy ilyen listázásból, Joe Sticco társalapító és vezérigazgató azt mondta:

„Lehetővé teszi számunkra, hogy aktívak és közösségvezéreltek maradjunk, ugyanakkor immár a világ minden sarkát elérhetjük. Azt hiszem, végső soron nem az a lényeg, hogy mindannyian hol kezdjük… hanem az, hogy kicsiben kezdjük el, és azon dolgozzunk, hogy megoldjuk a hihetetlenül nehéz problémákat, hogy a pénzügy jövője a lehető legjobb legyen minden résztvevő számára.”
A Cryptex egy decentralizált autonóm szervezet (DAO), amely a TCAP indexet kezeli, amely nyomon követi a teljes kriptopiaci kapitalizációt. A CTX token 10,7%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában, jelenleg az árfolyam 10,79 dollár körül mozog.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.46% $50,787.57
Ethereum ETH -0.68% $2,927.69
BNB BNB -0.61% $376.34
Solana SOL -1.70% $99.71
XRP XRP -0.24% $0.5358
Cardano ADA -1.94% $0.5726
Dogecoin DOGE 1.56% $0.08494
Litecoin LTC 1.50% $69.4
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!