Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Állatvilág tokenek: íme az új kripto őrület!

Állatvilág tokenek: íme az új kripto őrület!

A Coingecko oldalán található tokenek az állatvilág öt tagját jelölik: hörcsögök, csigák, nyulak, lovak és patkányok. De mi is ez az új trend?

Új tokenek csatlakoztak a kripto állatvilágához 

A hörcsögversenyekre való kripto fogadások által kiváltott őrületet kihasználva számos más állatverseny-fogadási projekt és a hozzájuk tartozó tokenek is megjelentek. Sőt, most már egy teljesen új kategória is létezik számukra a Coingecko-n. Az állatvilág öt tagját képviselik az oldalon jegyzett tokenek. A cikk írásakor ezek a következők: Hörcsögök (HAMS), két csigaverseny platform, amelyeket Csiganyom (SLIME) és Csigafutam (SNAILS) néven emlegetnek; két lóverseny, a ZED Run (ZED) és a Metaderby (DBY), Nyúlfutam (RABBIT) és Patkányrulett (RAT). A Marble Bet (MARBLE), az egyetlen nem állatos token, amely jelen van a listán.

Bercoin bercode I Cryptofalka

Valóban állatiak az új tokenek? 

Az első a maga nemében, a Hamsters, a múlt héten elég nagy lelkesedést váltott ki a kriptósok körében, amikor elindította a "világ első élőben közvetített hörcsögversenyét", ami a degen szerencsejátékosok érdeklődésének hullámát váltotta ki. Ez a HAMS natív token több mint 780%-os emelkedését eredményezte.

Hasonlóan néhány hörcsöghöz, amelyek nem tudják fenntartani előnyüket néhány verseny során, a HAMS sem tudta megtartani a múlt héten elért nyereségét. A token az elmúlt huszonnégy órában 72%-ot esett, jelenleg 0,46 dolláron kereskednek vele. A hat fennmaradó állatverseny-projekt közül csak két másik használ valódi állatokat szerencsejáték céljából. A Rabbit Race, amely még nem aktiválta a fogadási portálját, ma a Twitter-en bejelentette, hogy hamarosan jön az első futamuk. Hogy megnyugtassák a világ állatbarát tagjait, a csapat megjegyezte, hogy "az egészségük az első számú prioritásunk, mindennap gondoskodunk róluk, szénával/spenóttal/répával/uborkával etetjük őket". A Rabbit Club token, a RABBIT, az elmúlt napon nem sokat mozgott. Ugyanez azonban nem mondható el a RAT-ról, amely közel 50%-ot zuhant a napokban. tokenek | Cryptofalka coingecko.com Ezután a Rat Roulette következik, amely abból áll, hogy egy patkányt helyezünk egy mozgó rulettkerék közepére. Minden egyes számon egy lyuk van. A patkány ezután odasétál, és megszaglászik néhány lyukat - hasonlóan ahhoz, ahogy egy golyó tenné egy tipikusabb rulettjátékban -, amíg ki nem választ egyet, és bele nem ugrik. Meg kell jegyezni, hogy a RAT hivatalos Twitter-fiókja kifejezetten említést tesz a "ponzinomikáról" - ami egy olyan befektetési csalásra utal, amely a korábbi befektetők számára hozamot generál a későbbi befektetőktől elvett pénzből.

Egyre többen felfigyelnek az új trendre

A hirtelen támadt őrület e projektek mögött felkeltette néhány magas szintű kripto szereplő, köztük a Coingecko társalapítója és operatív igazgatója, Bobby Ong figyelmét, aki egy új szintre emelte a fogadásokat.
"Ezen a hétvégén Hamster, Snail, Rabbit és Marble tokent vettem" - tweetelte, hozzátéve, hogy "most már van egy állatgyűjtemény a portfóliómban, amiket versenyeztethetek egymással, hogy meglássam, hétfőre ki kerül ki győztesen".
Ugyanakkor Twitter-fiókja szerint ma kora reggel "nagyobb nyereség nélkül" eladta az összes pozícióját.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.13% $51,656.71
Ethereum ETH 2.43% $3,030.1
BNB BNB 0.68% $383.71
Solana SOL 0.48% $102.61
XRP XRP -0.14% $0.5448
Cardano ADA 0.48% $0.5899
Dogecoin DOGE 1.02% $0.08609
Litecoin LTC 0.27% $69.94
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!