Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Egy kínai MLM Ponziból MATIC bálna lett

Egy kínai MLM Ponziból MATIC bálna lett

Egy kínai MLM Ponzi lett az ötödik legnagyobb MATIC-tulajdonos, amelynek tranzakciói a hálózaton megnövekedett gas fee-t eredményeztek.

 

Mit tudunk a projektről?

Egy multilevel marketing (MLM) Ponzi projekt a MATIC token ötödik legnagyobb tulajdonosa lett a lánc adatai szerint. Mind a PeckShield kriptobiztonsági szolgáltatás, mind a kriptoközösség magánszemélyei beszéltek a fejleményről.

A PeckShield szerint a Ponzi sémához kapcsolódó cím mintegy 22 millió MATIC-ot gyűjtött össze, amely meghaladja a Binance hot wallet-jét, s ezzel az ötödik legnagyobb birtokossá teszi. A Wu Blockchain is beszélt a projektről, amely Kínában indult.

 

Ponzi | Cryptofalka medium.com

 

A projekt többek között azért került a kriptoközösség figyelmének középpontjába, mert rengeteg "gázfogyasztásért" felelős. Az elmúlt hét során a cím több mint 100 000 MATIC gas fee-t emésztett fel. A Wu Blockchain arra is rámutatott, hogy a címen a tranzakciók száma elérte a 117 000-et, amelynek következtében a gázdíjak átlépték a 700 gwei-t.

A Twitter-en kevés információ van arról, hogy a projekt mivel foglalkozik, mivel elsősorban a kínai közösségi médiában működik. Az "Avatar" névre keresztelt kezdeményezés a jelek szerint egy nagyon magas jutalmakkal járó referral staking protokollt nyújt a felhasználóknak. A kriptoközösség egyes tagjai figyelmeztettek a projektre, kifejtve, hogy szerintük gyanús hozamokat kínál.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A Polygon erősen kezdte az új évet

A Polygon hálózat és a MATIC iránt az utóbbi időben jelentősen megnőtt a kereslet. Több tényező is felhajtotta a token árát, amely jelenleg 1,18 dollár körül mozog.

Ezek között a fejlemények között szerepel a "zéró tudással működő" skálázási megoldás. Ennek köszönhetően a Polygon sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá válik, akár 10 000 tranzakciót is feldolgozhat kevesebb mint 1 dollárért. Az ilyen erőfeszítések felkeltették a befektetők figyelmét és növelték az adoptációs szintet is.

Polygon matic | Cryptofalka Forrás: twitter.com

 

Oda kell figyelni a Ponzi sémákra

A Ponzi sémák jelenleg nagyon népszerűnek tűnnek a piacon, az elmúlt hetekben számos ilyen esetről érkezett jelentés. Az egyik, Dingo nevű projektet egy kiberbiztonsági szoftvercég potenciális átverésként emelte ki. Az ilyen típusú projektek már évek óta léteznek, és nem úgy tűnik, hogy egyhamar eltűnnek a süllyesztőben.

Nemrégiben a hatóságok lenyomozták a hírhedt Squid Game scam token készítőjét. Eközben a OneCoin átverés egyik társalapítója továbbra is eltűnt személyként van nyilvántartva.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.09% $66,441.98
Ethereum ETH 6.22% $3,248.64
BNB BNB 3.04% $577
Solana SOL 7.28% $153.37
XRP XRP 4.36% $0.515
Dogecoin DOGE 4.40% $0.1642
Cardano ADA 3.63% $0.4881
Litecoin LTC 3.07% $81.79
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!