Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Érkezik a Polygon 2.0 és a POL token?

Érkezik a Polygon 2.0 és a POL token?

A Polygon 2.0-ra való áttérés részeként az alapító csapat egy frissített tokent javasolt POL néven, és a MATIC leváltását.

POL tokennel frissülhet a Polygon lánc

A rendszer újratervezett architektúrájával a Polygon mögött álló csapat most egy frissített tokent szeretne piacra dobni. A POL nevű tokent a fejlesztők a Bitcoin és az Ethereum után "3. generációs token"-nek nevezték el. Funkcióját tekintve az új Polygon token lehetővé teszi, hogy a POL tulajdonosok validátorokká is váljanak a hálózaton belül, így bármilyen számú láncot és hálózatot validálhatnak, amelyeket a Polygon látszólag minden nap létrehoz.

Bercoin bercode I Cryptofalka

"A frissítés elsősorban lehetővé teszi, hogy a protokoll résztvevőinek poolja a biztonság feláldozása nélkül skálázódjon a Polygon láncok ezreinek támogatására".

Fontos, hogy ez a token egy frissítés a MATIC tokenhez képest, amely a lépés részeként elavulttá válik.

Az átállás hónapokon belül elkezdődhet

A validátorok több lánc validálásán túlmenően több szerepet is betölthetnek egyetlen láncon, beleértve a zéró-tudás (ZK) bizonylatok létrehozását.
"A MATIC-ról POL-ra történő frissítéshez egy egyszerű technikai műveletre lenne szükség - a MATIC elküldése a frissítést végző okosszerződésnek, amely automatikusan visszaküldi az ezzel egyenértékű mennyiségű POL-t. A tokenek tulajdonosai bőséges időt kapnának a frissítésre, akár 4 évet vagy többet. Ha a közösség konszenzusa összegyűlik a javaslat támogatására, az átállás hónapokon belül elkezdődhetne".
Polygon 2.0 I Cryptofalka

A Polygon arra törekszik, hogy egyfajta hálózatok hálózatává váljon, amelyet az Ethereum skálázásának segítésére építettek.

A Polygon 2.0 elhozza az internet "értékrétegét"

Az először a múlt hónapban ismertetett víziót Polygon 2.0-nak nevezték el, és több Polygon-alapú láncot, hidakat és a privát szférát erősítő zero-knowledge (ZK) integrálását vázolja fel.
"A Polygon 2.0 víziója az internet "Értékrétegének" létrehozása. Ahogyan az internet lehetővé teszi, hogy bárki információt hozzon létre és cseréljen, úgy az értékréteg lehetővé teszi, hogy bárki értéket hozzon létre, cseréljen és programozzon." - mondta Mihailo Bjelic, a Polygon társalapítója.
A POL utility-je a validátorok összehangolása és ösztönzése körül forog, hogy hasznos munkát végezzenek. Ha a frissítési javaslat átmegy, az újratervezett protokollarchitektúra olyan funkciókat vezet be, mint a végtelen skálázhatóság és a két protokoll közötti súrlódásmentesség.      

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.00% $70,227.24
Ethereum ETH -0.94% $3,738.23
BNB BNB -0.13% $617.67
Solana SOL 2.58% $182.25
XRP XRP -3.18% $0.5329
Dogecoin DOGE -2.46% $0.1663
Cardano ADA -5.02% $0.4804
Litecoin LTC -1.60% $86.87
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!