Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kitört a pánik: összeomlott a Polygon Block Explorer

Kitört a pánik: összeomlott a Polygon Block Explorer

A Polygonscan szerdán több órára összeomlott, ami miatt sokan tévesen azt hitték, hogy maga a Polygon-hálózat is leállt.

 

Több órás kiesés a Polygon hálózatán

Bizonytalanság, kétségek és nem kevés félelem söpört át szerdán a kriptoközösségen, amikor a Polygon hálózatában egy több órás kiesésről szóló hírek terjedtek el.

Ezek a hírek azonban erősen eltúlzottak voltak, ugyanis a cég nem tapasztalt semmilyen kimaradást a blokkok feldolgozásában. A hálózat szóvivője szerint azonban néhány csomópont valóban nem szinkronizálódott - de ez egy sokkal kevésbé súlyos probléma.

Polygon | Cryptofalka zipmex.com

 

"A blokkok gyártása nem állt le, azonban átmenetileg csökkenhetett a hálózati teljesítmény" - mondta a szóvivő. "Ezek a csomópontok újraszinkronizálódtak, és a rendszerek újra működnek."

Úgy tűnik, hogy a szélesebb körű pánik inkább a Polygonscan, a hálózaton folyó tevékenységet figyelő és elemző független láncfeltáró, kieséséből eredt. A Polygonscan hosszú ideig egyáltalán nem frissítette az új blokkokat és tranzakciókat.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A Crypto Twitter rögtön beindult

Abban a rövid intervallumban, amikor úgy tűnt, mintha maga a Polygon is összeomlott volna, a Crypto Twitter azon nyomban el is terjesztette az állítólagos kiesés hírét.

Sokan - különösen a rivális hálózat, a Solana támogatói - a Polygon működésével és hosszú távú kilátásaival kapcsolatos rendszerszintű problémák bizonyítékaként utaltak a történetre. Mások megpróbálták a pletykákat azon bejelentéshez kötni, miszerint a vállalat a jelenlegi piaci körülmények közepette 20%-kal csökkenti a személyzetét.

Polygon | Cryptofalka cryptodaily.co.uk

 

 

Fellélegezhetnek a Polygon-felhasználók

A Polygon vezetősége ezután megpróbálta eloszlatni a pánikot azzal, hogy tisztázta, a fő probléma a Polygonscan-hez, nem pedig a Polygon hálózatához kapcsolódik.

"Úgy tűnik, hogy a Polygonscan-nek van néhány problémája" - tweetelte a Polygon társalapítója, Sandeep Nailwal, mielőtt a felhasználókat az OKLink-hez irányította, egy másik Polygon blokkfeltáróhoz, amely kimutatta, hogy a hálózatnak a kérdéses időszakban nem voltak problémái a működéssel.

A Polygon-felhasználók megkönnyebbültek, és visszavágtak a Solana-nak - amely az elmúlt évben maga is számos kiesést tapasztalt -, miután világossá vált, hogy a hálózatnak nem esett baja.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.26% $64,507.66
Ethereum ETH 0.20% $3,080.07
BNB BNB 1.18% $558.9
Solana SOL 5.59% $145.86
XRP XRP -0.51% $0.4981
Dogecoin DOGE 1.29% $0.1521
Cardano ADA 3.76% $0.4726
Litecoin LTC -0.74% $81.14
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!