Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Otthagyja a közösséget a Shiba Inu alapítója

Otthagyja a közösséget a Shiba Inu alapítója

Az álnéven ismert Shiba Inu (SHIB) alapítója, Ryoshi kilépett a közösségből, a héten törölte az összes tweetjét és blogbejegyzését.

 

 

Megválik a közösségtől a Shiba Inu alapítója

Hasonlóan a Bitcoin (BTC) alapítójához, Satoshi Nakamotóhoz, Ryoshi kiléte is ismeretlen maradt a projekt 2020 augusztusi indulása óta.
 
Shiba Inu I Cryptofalka Forrás: mightygadget.co.uk
 
A vezető fejlesztők, mint például a Shytoshi Kusama, kijelentették, hogy a projekt folytatni fogja és továbbra is „megvalósítja Ryoshi vízióját és tervét egy decentralizált mémecoin ökoszisztéma felépítésére". Ryoshi többször is utalt rá korábban, hogy előbb utóbb eljön a pillanat, amikor otthagyja a projektet. Egy azóta törölt Medium bejegyzésben az alapító állítólag ezt mondta:
„Az elejétől fogva azt mondtam, nem vagyok fontos a projekt számára, nem kell hogy leleplezzem „identitásomat”, még akkor sem, ha sikeres lenne. Én csak egy hasonmás fickó vagyok, aki a billentyűzetet kopogtatja, és cserélhető vagyok. Ryoshi vagyok."
Nexo kriptovaluta váltó
 
A jelenlegi állapot szerint Ryoshi twitter fiókja továbbra is működik, de minden tevékenységet töröltek, míg két, a ShibArmy-tól búcsúzó blogbejegyzés továbbra is fent van a Mediumon. Néhány ember szerint azonban ezek a bejegyzések egy csalótól származhatnak, aki új fiókot hozott létre Ryoshi nevén. Az ötlet hihetőnek tűnik, mivel a Ryoshi blogjára mutató korábbi jelentések most azt az üzenetet mutatták, hogy „a felhasználó deaktiválta vagy törölte a fiókját”, annak ellenére, hogy egy másik fiók az ő nevét és profilképét használja.
„Nem vagyok fontos, és egy napon értesítés nélkül eltűnök.” – áll a bejegyzésben.

[embed]https://twitter.com/OliverBarsby/status/1531315003181174784[/embed]

Shytoshi Kusama kedden egy blogbejegyzést tett közzé, amelyben elbúcsúzott Ryoshitól, és megerősítette elkötelezettségét az alapító elképzelése mellett a projekt előrehaladásával kapcsolatban:
„Ryoshinak az a szellemisége, hogy névtelen marad, és nem szól bele Shib irányába, még misztikusabbá és lenyűgözőbbé teszi mítoszunkat. A semmiből építkeztünk, soha nem fizettünk a lsitázásokért, és forradalmasítottuk a „mém” tokeneket azáltal, hogy exponenciálisan növekedtünk.”
A hír nem befolyásolta negatívan a SHIB árfolyamát. Noha az eszköz 86%-kal esett vissza a 2021. október végén elért 0,00008616 dolláros történelmi csúcshoz képest, a SHIB árfolyama összességében még mindig 54%-kal magasabban van a 12 hónappal ezelőttihez képest, ami olyasmi, amit sok jelentős eszköznél nem sikerült megismételni.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.55% $64,034.68
Ethereum ETH -0.49% $3,062.92
BNB BNB 0.95% $560.66
Solana SOL 0.34% $143.74
XRP XRP 3.87% $0.5148
Dogecoin DOGE 2.00% $0.1548
Cardano ADA 8.89% $0.4963
Litecoin LTC 2.74% $82.73
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!