Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új Solana alapú játék jelent meg az Epic Store-ban

Új Solana alapú játék jelent meg az Epic Store-ban

A Solana blokklánc új játékprojektje, az "Aurory - Seekers of Tokane" mostantól korlátozott ideig nyilvánosan is elérhető az Epic Games Store-ban.

Aurory, a Solana-alapú játék

Az Aurory projekt egy szörnyharcos játék, amely nemrég útjára indította a Seekers of Tokane-t a nagyközönség számára az Epic Games Store-ban, miután korábban csupán az NFT tulajdonosok számára korlátozta a hozzáférést. A játék egy most csak egy részét kínálja a teljes élménynek, lehetővé téve a játékosok számára, hogy Pokémon-szerű lényekkel (úgynevezett Nefties) harcoljanak és fedezzenek fel egy új fantáziavilágot. 

A játék egy „roguelike” -hez hasonlóan játszódik, ahol a játékosoknak zsákmányt kell szerezniük és megpróbálniuk kijutni a nyereményeikkel, azonban végleges halálunk esetén újra kell kezdeni a játék pályáit.

Kriptovaluta jutalmak és NFT-k a játékosoknak

A nyilvános hozzáférés korlátozott ideig, február 12-től február 26-ig tart, kapcsolódik hozzá egy külön játékesemény, a "Dracurve’s Awakening" is.

Aurory epic games Cryptofalka

Kriptovaluta jutalmak is megjelennek a játékban, például AURY tokenek és ritka játékbeli NFT-k. Az Aurory összesen 50 000 dollár értékű AURY tokenjutalmat oszt szét a játékosok között, amiből 35 000 dollár az Aurorian NFT tulajdonosoknak lesz címezve. A játék korlátozott kiadású NFT-gyűjteményeket és „Draconic Eggs”-t kínál.

Az Epic régóta támogatja a kriptós játékokat

Az Aurory először tavaly novemberben jelent meg az Epic Games Store-ban a Seekers of Tokane debütálásával. Az Epic piactere a kripto- és NFT-játékok egyre növekvő halmazának, köztük a Shrapnel, a Gods Unchained és a Nyan Heroes játékoknak is kiemelkedő otthona lett. A rivális piactér, a Steam, amelyet a Half-Life és Counter-Strike fejlesztője, a Valve üzemeltet, kriptóellenes álláspontot képvisel - bár néhány játékfejlesztő megtalálta a korlátozások megkerülésének módját.

Az Aurory projekt több játékra, valamint több láncra terjed ki. Bár a játék a Solana hálózaton kezdte életét, tavaly az Ethereum skálázódó hálózatára, az Arbitrumra is átterjedt, hogy több játékost vonzzon. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.18% $64,699.89
Ethereum ETH -4.94% $3,092.07
BNB BNB -5.07% $557.32
Solana SOL -4.32% $140.77
XRP XRP -7.94% $0.4949
Dogecoin DOGE -6.65% $0.1563
Cardano ADA -7.38% $0.4619
Litecoin LTC -6.56% $79.31
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!