Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A közösségi média szerepe az NFT marketing során

A közösségi média szerepe az NFT marketing során

Az NFT-k forradalmian változtatják meg a közösségi média tartalmait, ösztönzik a kreativitást és új üzleti modelleket teremtenek.

Hogyan használják az NFT-ket a közösségi médiában?

Az NFT-k legkiemelkedőbb felhasználása a közösségi médiában a profilképek formájában jelentkezik (gyakran rövidítve PFP-ként). Ez az, amit legelőször a legtöbb ember lát, amikor kapcsolatba lép az NFT-kkel. Egy másik jelentős jelenség az NFT-k és a közösségi média kereszteződésén a domainnevek (pl. ENS, Unstoppable Domains).

Az NFT-k hatása a social media platformokon

Az NFT-k számos szerepet játszanak a közösségi médiában. Böngéssz a különböző Crypto Twitter (CT) profilok között, és számos NFT-t találsz profilképek formájában. Ezen a módon az NFT-k Veblen-goods-ként működnek. Ez egy olyan cikket jelent, ami áremelkedés következtében keresletnövekedést eredményez.

NFT Picture Cryptofalka

Ha ezt a marketing szempontjából nézzük, ez kiváló a márkaismertség és a kereslet generálása szempontjából. Az NFT-knek van potenciálja arra, hogy széles körben elterjedtek legyenek. Amikor a felhasználók NFT-ket birtokolnak egy márkához vagy kampányhoz kapcsolódva, érdekük fűződik a tartalom népszerűsítéséhez és elterjedéséhez.

Ezenkívül a közösségi média mára, egy hatalmas web3 és NFT hirdítési tábla is lett. A kripto trendek sokszor meme-orientált jellegének köszönhetően a közösségi média az egyik leggyakoribb módja lett az új web3 projektek, termékek és szolgáltatások naprakész követésének.

Eminem NFT.jpeg

Sok híresség büszkén vállalja Bored Ape vagy CryptoPunk alkotásait, mintegy jelzésként, hogy ők a közösség részét képezik. A tartalomkészítőktől, mint Logan Paul, a zenei művészekig, mint Snoop Dogg és Eminem, a hírességek és influenszerek támogatása hozzájárult a digitális művészet térnyeréséhez a közösségi médiában.

A Bored Ape Yacht Club a mai napig az egyik legfelkapottabb kollekció. Ebből a legolcsóbb jelenlegi árfolyamon körülbelül 62 000 dollárt ér, ez most nagyjából 21 500 000 forintnak megfelelő összeg.

A legnépszerűbb kriptotér: Twitter ( X )

A Twitter egy népszerű közösségi média platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid üzeneteket, úgynevezett tweeteket osszanak meg és interakcióba lépjenek egymással. A Twitter gyors és tömör kommunikációja miatt ismert. 

A social felület egyfajta központ a kripto marketingben. Az Elon Musk vezette X az elsők között volt, akik digitális eszközökbe fektettek, és integrálták az NFT-ket. A Twitteren már használhatod az NFT-jeidet profilként is, és emellett használhatsz decentralizált domain neveket is.

X Cryptofalka

Az Instagram inkább kimarad az NFT buliból

Az Instagram egy széles körben használt közösségi média platform, amely a fotók és videók megosztására szolgál. Lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy megörökítsék pillanataikat, alkalmazzanak filtereket képeiken, és vizuális tartalmakat a követőikkel megosszák.

Instagram NFT Cryptofalka

Ezen a platformon az NFT-k integrációja meglehetősen hasonló a Twitteréhez. Azonban az Instagramot nem kifejezetten ismerik el kripto-szociális tevékenységeiért, bár népszerű a digitális művészet területén. Mindenesetre használhatsz PFP-ket (profilképeket) és domain neveket is hasonlóan az X-hez.

Discord, a nélkülözhetetlen NFT társ

A Discord egy népszerű kommunikációs platform, amelyet közösségek és csoportok számára terveztek, hogy valós idejű kapcsolódást, beszélgetést és együttműködést biztosítson. Hangcsatornákat, szöveges chatet és videohívási funkciókat kínál, ideális platformot kínálva a játékosok vagy azonos érdeklődési körön alapuló közösségek számára.

Az NFT projektek és márkák a Discordot központként használják közösségeik összegyűjtésére és kapcsolódására. Az NFT Discord szervereken a tagok fontos bejelentéseket és frissítéseket érhetnek el, és támogatást kaphatnak az adott NFT projekthez kapcsolódóan. Ezekhez a szerverekhez csatlakozás általában ingyenes, és a projekt és a közösség tagjai aktívan ösztönzik ezt.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.05% $65,513.64
Ethereum ETH -3.45% $3,439.14
BNB BNB -1.82% $593.41
Solana SOL -7.66% $136
XRP XRP 0.48% $0.4906
Dogecoin DOGE -9.09% $0.1221
Cardano ADA -7.62% $0.379
Litecoin LTC -5.58% $73.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!