Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Telegram felhasználónév aukciót indított

A Telegram felhasználónév aukciót indított

A népszerű üzenetküldő alkalmazás, a Telegram TON blokkláncon aukciót indít a ritka felhasználónevek megszerzésére.

 

Népszerű Telegram nevek vásárolhatók

Az azonnali üzenetküldő szolgáltatás, a Telegram csütörtökön elindította a Telegram nicknevek aukcióját.
 
Telegram toncoin | Cryptofalka Forrás: Decrypt
 
„Az új szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználó-, és csatorna nevek vásárlását és értékesítését Toncoin használatával” – nyilatkozta a Telegram egy sajtóközleményében.
 
Az aukció házigazdája a fragment.com, egy olyan dedikált webhely, amely nem kapcsolódik a Telegramhoz. A Telegram kezdetben négy-öt karakteres neveket bocsát aukcióra, amelyek nagyjából 126 toncoinért (200 dollárért) vásárolhatók meg. A jelenleg zajló legmagasabb értékű aukciók némelyike ​​a „bank”, a „kaszinó” és az „automatikus” árverésekre vonatkozik, és mindegyik 30 000 toncoin feletti minimális ajánlattal rendelkezik. Ha senki nem tesz a minimális licitnél magasabb ajánlatot, akkor sok esetben a kezdeti ár minden nap csökken. 
"A közösségi média felhasználók először képesek lesznek átláthatóan bizonyítani, hogy birtokolják az adott felhasználói neveiket a TON blokkláncon lévő tokenizálásuknak köszönhetően." - mondta Andrew Rogozov, a TON Alapítvány alapító tagja.
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

The Open Network (TON)

A piactér a The Open Network (TON) blokkláncra épül, amely hasonló aukciót zárt le a domain- és pénztárcanevekről augusztusban. Abban az időben 2 392 002 Toncoin eladást generált, összesítve több mint 3 millió dollár értékben.
 
A Telegram több okot is felsorolt, amiért a TON blokkláncot választották az aukció helyszínéül. Nemcsak skálázhatóbb tranzakciókat kínál, mint az Ethereum, hanem a Telegram Open Network szellemi utódja is.
"A Telegram fejlesztői nagyon jól ismerik a programozási nyelvet" - mondta a cég.
A Telegramot 2020-ban beperelte az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC), mert állítólag 1,7 milliárd dollár értékű nem bejegyzett értékpapír-értékesítést bonyolított le a GRAM tokenjein keresztül. Egy egyezségi megállapodás részeként a SEC arra kényszerítette a vállalatot, hogy 2020-ban adja át a blokklánc feletti irányítást közösségének, így létrehozva a mai „Open Network”-öt.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.08% $60,960.76
Ethereum ETH -3.96% $2,959.94
BNB BNB -0.60% $541.76
Solana SOL -7.66% $128.23
XRP XRP -2.57% $0.4878
Dogecoin DOGE -8.86% $0.1413
Cardano ADA -4.55% $0.4368
Litecoin LTC 0.24% $78.92
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!