Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Aave (AAVE) árfolyam

Aave (AAVE) jelenlegi árfolyama $86.82 és $1.24 B kapitalizacióval rendelkezik. Az ára -0.33% down változott az elmúlt 24 órában.


 • aave
  Aave (AAVE)
 • Live Price
  $86.82
 • 24h %
  -0.33%
 • Market Cap
  $1.24 B
 • Volume
  $113.87 M
 • ATH
  $661.69
 • Available Supply
  14.26 M AAVE
 • Rank
  46

 

Aave (AAVE) árfolyam grafikon


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

 

Aave (AAVE) ár kalkulátor

 
Cryptofalka Discord csatlakozás

Mi az a Aave (AAVE)?

Az Aave egy decentralizált pénzügyi protokoll, ami kripto hitelezéssel foglalkozik. A kölcsönöket biztosító szereplők a digitális valutáik likviditásba helyezéséért hozamot kapnak, a hiteligénylők pedig a saját kriptovalutáik fedezetére instant kölcsönöket tudnak igénybe venni.

Az Aave holderek egyrészt kedvezményes díjakat kapnak a hitelezési platformon, másrészt beleszólásuk van a protokoll későbbi fejlesztéseibe. A token az Ethereum blokkláncon fut.

A 2020-as DeFi őrület alatt az Aave volt az egyik legnépszerűbb coin, és a hozzá tartozó platform büszkélkedhet az egyik legnagyobb összértékben lekötött kriptovalutával. Több mint 20 kripto közül választhatnak a hitelt felvenni vágyók, ami a versenytársaknál jóval szélesebb választék. Az elsődleges szolgáltatás a fedezet nélküli flash-hitel, amit ugyanabban a tranzakcióban kell visszafizetni, amelyben felvették. Az Aave hitelek váltogathatók fix kamatozású és változó kamatozású opciók között. A fix kamatozású kiszámíthatóbb költséget jelent a nagy volatilitású időszakokban, a változó kamatozás pedig akkor jöhet jól, amikor a hitel felvevő rövid távú árfolyamesésre számít.

Ha szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Ha erről a coinról nem lenne információ, akkor feltöltés alatt van még. Ez esetben nézz vissza később.

 

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.