Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Összefoglaló: Ez történt a Polkadot ökoszisztémában a héten

Összefoglaló: Ez történt a Polkadot ökoszisztémában a héten

Legfrissebb hírek és fejlemények összefoglalója a Polkadot ökoszisztémából, hogy a könnyedén naprakész maradj a legújabb trendekkel kapcsolatban.

A Litentry nyerte meg a 66. Parachain aukciót a Polkadot-on

A Litentry saját forrásai felhasználásával nyerte meg a 66. parachain árverést Polkadot-on. Pontosan 180 ezer DOT tokenre volt szükség, aminek értéke 1,5 millió USD. A Litentry régebben a 15. árverésen is sikeresen vett részt, így már a második alkalommal birtokol Parachain hozzáférést.

A Litentry célja a decentralizált identitáskezelés. Egy biztonságos, interoperábilis protokol, amely hálózatokon keresztül egyedülálló DID indexelési mechanizmust biztosít. A felhasználók így zökkenőmentesen kezelhetik identitásukat különböző blokkláncokon, a dApp-ok pedig valós idejű hitelezési és reputációs adatokhoz férhetnek hozzá.

A Velodrome Finance csatlakozik a Build on Bob-hoz

A Build on Bob ökoszisztéma legújabb tagja a Velodrome Finance és magas forgalmú DeFi platformja. A Velodrome MetaDEX technológiájával és a Build on Bob Bitcoin 2. rétegű kompatibilitásával ez az együttműködés jelentős lépést jelent a Bitcoin DeFi ökoszisztéma bővítése felé.

Közös céljuk, hogy növeljék a Bitcoin likviditását, és eddig soha nem látott szintre emeljék a DeFi tranzakciókat, elősegítve az innovációt és a további növekedést.

Új híd az Ethereum, Cosmos és Polkadot között a Picasso-nak köszönhetően

A Mantis büszkén mutatja be az Ethereum Inter-Blockchain Communication (IBC) protokollját, amely kapcsolatokat teremt az Ethereum, Cosmos és Polkadot között, valamint a Solana-val is a közeljövőben .

Ez egy mérföldkő a zökkenőmentes DeFi applikációk felé Az első fázisú béta verzió, amely lehetővé teszi eszközök küldését, elindult, majd később egy második fázis is indul, amely tovább növeli a kapcsolódási lehetőségeket. A Picasso-nak köszönhetően az új híd egy létfontosságú ugrást jelent az univerzális interoperabilitás felé, és új lehetőségeket teremt DeFi termékek fejlesztéséhez.

A Nova Wallet elindította az értesítéseket a Polkadot tárcák számára

A Nova Wallet izgalmas frissítést vezetett be nemrégiben, amely tartalmazza az értesítéseket Polkadot tárcák számára. Mostantól a felhasználók értesítéseket kaphatnak a beérkező tokenekről, a staking jutalmakról, a kormányzási tevékenységekről és egyebekről, így folyamatosan tájékozódhatnak és aktívan részt vehetnek a Polkadot ökoszisztéma eseményeiben.

Élő közvetítés forradalmasítása a Web3-on

A dTelecom egy DePIN alkalmazás valós idejű csevegéshez és videóközvetítéshez. Ez költözik át Arbitrum-ról a peaq ökoszisztémába. A dTelecom integrációja elérhetővé teszi a potenciálisan milliárd dolláros piaci eléréssel rendelkező decentralizált élő közvetítést biztosító alkalmazást a peaq rendszerén belül.

Így nem csak növekszik a hálózati aktivitás, de a peaq azok számára is értéket ad, akik a hálózatban jelenleg is aktív érdekelt felek. Egy innovatív élő közvetítési hullám kezdődik a dTelecommal.

Belépés a Moonsama NFT metaverzumba

A Wildsama Lion NFT-k lenyűgöző fejlődését csodálhatjuk, amint felnőttkori pompájukban mutatkoznak. Minden NFT egy élő oroszlát képvisel, amelyek folyamatosan frissülő adatait a Kenya Wildlife Trust biztosítja.

A Moonsama Metaverzumban tanúi lehetünk, ahogyan a kölyök NFT-k erőteljes oroszlánokká alakulnak. Az együttműködésnek köszönhetően a vadon élő állatok megóvására és támogatására 76 000 USD gyűlt már össze. Már csatlakozhatunk a kalandhoz, felfedezzük ezt az egyedi megoldást a valóság és NFT-k közötti kapcsolat megteremtésében.

Az Enjin üdvözli a Talisman pénztárcát az ökoszisztémában

A Talisman egyike a legnépszerűbb tárcáknak, amely támogatja a Polkadot-ot és Ethereum-ot egyaránt, amely már az Enjin ökoszisztéma része, olyan izgalmas funkciókkal, mint az alkalmazáson belüli kormányzás és a hamarosan megvalósuló staking funkciók.

Élvezhetjük a zökkenőmentes  multi-chain támogatást, egyszerű kattintással elérhető többféle staking lehetőséget, és webes irányítópultot. Ez az újítás megerősíti az Enjin Web3 úttörése iránti elköteleződését. Üdvözöljük a Talisman-t és annak 80 000 felhasználóját az Enjin családban. További izgalmas partnerséggel kapcsolatos bejelentések is várhatóak.

A Phala Network és a FLock.io összefogása a decentralizált AI forradalmában

Izgalmas fejlemények a decentralizált AI területén, a Phala Network és a FLock.io együttműködése átalakítja a terepet. A Phala TEE-alapú worked node-jai és a FLock modellképző platformjának összekapcsolása ígéretes javulást kínál az AI elérhetőségében és teljesítményében, miközben megőrzi a magánélet védelmét.

Ez az együttműködés új lehetőségeket nyit az AI területen, a FLock modellképzési szakértelmét és a Phala bizalmas számítástechnikáját felhasználva. 

A Razor Network csatlakozik a Moonbeam-hez

Izgalmas hírek a fejlesztők számára, hogy a Razor Network, ami egy decentralizált és engedély nélküli oracle megoldás, élesítésre került a Moonbeam hálózatán. Ez az integráció lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy megbízható, valós világbeli ár-információt használjanak, növelve ezzel dAppjaik funkcionalitását és decentralizációját.

A Razor Network Bridge V2 bevezetésével, egy pull-alapú architektúra egyszerűsíti az adatlekérdezést, biztosítva az adatok hatékony és biztonságos frissítését akár több blokkláncon keresztül.

Moonbeam Network bemutatja: April is PINK 

Idén Áprilisban lehet csatlakozni az izgalmas Moonbeam Lunar Gaming Festival-hoz, amely az "April is PINK 🎀" eseményt tartalmazza. Ez egy olyan rendezvény, amely tele van játékkalandokkal és $PINK jutalmakkal.

Lehet fogadni, igényelni és játszani pontokért, és exkluzív jutalmakat oldani fel, beleértve az April PINKPOAP NFT-t. 

Küldetés-orientált szórakozás, ami április elsején indult a Moonbeam & Moonriver ökoszisztéma együttműködésének köszönhetően.

A cikk a Polkadot Hungary által íródott a Polkadotters munkája alapján.

Részt veszünk a Polkadot Network formálásában és folyamatosan tanítjuk közösségünket a Polkadot rendszereinek használatára.

    • Szeretnél DOT-ot stakelni, de nem tudod, hogy kell? Csatlakozz a Polkadot Hungary Pool-hoz: Pool ID: 219
    • Delegáld szavazati erődet a Nova Wallet segítségével a Polkadot Hungary Community-hez. 
    • Kérdezz a magyar csapattól a Polkodot Hungary Telegram csatornáján.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.52% $67,637.92
Ethereum ETH -1.92% $3,782.87
BNB BNB -0.41% $596.68
Solana SOL 0.23% $169.14
XRP XRP 0.35% $0.5297
Dogecoin DOGE 1.83% $0.1665
Cardano ADA 0.97% $0.4593
Litecoin LTC 0.66% $83.4
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!