Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #268
 logo

Rootstock Infrastructure Framework (RIF) árfolyam

$0.1913 2.06% (24h)

0.00000375 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $191,322,297
Forgalom (nap): $7,322,005
Elérhető készlet: 1,000,000,000 RIF
Keringő készlet: 1,000,000,000 RIF

Élő Rootstock Infrastructure Framework árfolyam grafikon

Rootstock Infrastructure Framework vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Rootstock Infrastructure Framework (RIF) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Rootstock Infrastructure Framework árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Rootstock Infrastructure Framework aktuális árfolyama?

A(z) Rootstock Infrastructure Framework árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) RIF árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Rootstock Infrastructure Framework (RIF) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (RIF) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Rootstock Infrastructure Framework árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Rootstock Infrastructure Framework-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Rootstock Infrastructure Framework-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Rootstock Infrastructure Framework árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Rootstock Infrastructure Framework árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő RIF mennyiség és az egyedi Rootstock Infrastructure Framework ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Rootstock Infrastructure Framework forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető RIF készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Rootstock Infrastructure Framework árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Rootstock Infrastructure Framework készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Rootstock Infrastructure Framework technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) RIF értékét és hosszú távú kilátásait.