A Bahama-szigetek is nyitna a kriptovaluták felé

Szerző: | júl 28, 2022 | Kriptovaluta

Az utóbbi időben extrém félelem uralkodik a kriptovaluták piacian. Ugyanakkor mindig örömteli hír, ha egy új ország nyit a kriptovilág felé.

 

Gazdasági megfontolás áll a Bahamák döntése mögött

A Bahama-szigetek miniszterelnöke szerint erre az innovatív lépésre azért van szükség, mert a világgazdaságban bekövetkezett változásoknak köszönhetően sokkal alacsonyabb gazdasági növekedéssel kell számolni. A GDP veszteség ellensúlyozása érdekében a kriptovaluták iparága felé szeretnének nyitni.

A kriptoipar világszerte dinamikus növekedést mutat. Egyre többen adoptálják a technológiát és keresnek decentralizált eszközöket. Az olyan digitális eszközök, mint a Bitcoin (BTC) is egyre elfogadottabbá válnak. Egyes országok (mint például El Salvador) már nyitottak a BTC irányába.  

Gazdasági nehézségekből a Bahama-szigeteknek is kijut. A Bahamák miniszterelnöke, Philip Davis felhívta a figyelmet az országot érő éghajlatváltozás miatt elszenvedett károkra. A közelmúltban bejelentette, hogy a figyelmét a technológiai innováció kriptográfiai területe felé fordítja. Azt állítja, hogy megtalálja a módját a GDP-veszteség ellensúlyozására a kriptovalutákon keresztül.

Az, hogy ezen állítás mögött valós gazdasági racionalitás áll, vagy csupán egy politikai termékről van szó, idővel kiderül. 

A Bahama-szigetek is nyitna a kriptovaluták felé

Forrás:forkast.news

A 2022-es Concordia Americas csúcstalálkozón fontos téma volt a környezetvédelem. A vezetők többek között gazdasági fejlődésről és a befektetésekről is tárgyaltak. Ralph Gonsalves miniszterelnökkel St. Vincent és Grenadine-szigetek miniszterelnökével közösen Davis reményét fejezte ki:

“Reméljük, hogy a világ vezetői többet tesznek majd a szigetország elpusztításával fenyegető széndioxidkibocsátás csökkentésének érdekében a következő 30 évben.” 

Nexo kriptovaluta váltó

 

A Bahamákat érő környezetszennyezésről is szó esett

Ráadásul Davis úgy véli, hogy a Bahama-szigetek államadósságának több mint 50 százaléka az iparorientált nemzetek által okozott klímaváltozás közvetlen következménye. 

“Azon túl, hogy mi alig bocsájtunk ki széndioxidot, a térség tüdeje is mi vagyunk. De nem fizet érte nekünk senki sem. Hitelt kell felvennünk, hogy visszahozzuk az országot a normális állapotába.”

A Bahama-szigetek is nyitna a kriptovaluták felé

Forrás:www.cnbc.com

Davis véleménye szerint a kriptovaluták képesek megoldani néhány olyan problémát, amellyel országa az éghajlatváltozás és az ipari fejlődés következtében szembesül. 

„Most mindent meg kell tennünk, hogy tőkét tudjuk bevonni”  – mondta. Végül hangsúlyozta, hogy felismerték a kriptovaluták által nyújtott lehetőséget, és nagyon remélik, hogy ezzel az innovációval ellensúlyozni tudják a gazdasági nehézségeiket.

 

Próbáld ki az ingyenes publikus kereskedő csoportunkat és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Összefoglalva

Érdemes figyelembe venni, hogy a Bahamák az FTX kriptovaluta váltó hazája. Anthony Scaramucci pénzügyi és technológiai fórumával, a SALT-tal együtt az FTX április 26. és április 29. között exkluzív eseményt tartott „Crypto Bahamas” néven. Ezen az eseményen a kriptoipar 2000 résztvevője gyűlt össze, ami pedig mindenképpen egy újabb kis lépés a kriptovaluták globális adaptációjában. 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.